Η Περιφερειάρχης της Αθήνας, Ρένα Δούρο τερμάτισε το… τρολάρισμα, ποστάροντας στοίχους από το «Δεν με θέλουν» του FY.
Φαίνεται πως η Capital Music έχει κερδίσει κοινό στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μιλάμε μόνο για την παρουσία του ΥPO στις εκδηλώσεις του κόμματος.
Η Ρένα Δούρου για παράδειγμα, αποφάσισε να ποστάρει στοίχους από ένα μεγάλο χιτ που όλοι οι έφηβοι ξέρουν.
Πρόκειται για το «Δεν με θέλουν» του FY…
Δείτε το ποστάρισμά της…

Όσον αφορά το λόγο που έκανε το συγκεκριμένο τρολάρισμα, παραμένει άγνωστος…
gazzetta





























Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.