Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας: Έκκληση για εκταφή και ανακομιδή των οστών

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 μήνες ago
Updated 2021/10/15 at 8:26 ΠΜ
1 Min Read

Πρόσκληση προς τους υπόχρεους συγγενείς κοιμηθέντων για εκταφή που αναπαύονται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας και έχουν παρέλθει 5 έτη από την ταφή τους

Ο Δήμος Λαμιέων απευθύνει έκκληση προς τους υπόχρεους συγγενείς κοιμηθέντων – που αναπαύονται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας και έχουν παρέλθει 5 έτη από την ταφή τους ή έχει εξαντληθεί η τυχόν νόμιμη παράταση ταφής- να μεριμνήσουν για την εκταφή και ανακομιδή των οστών.

Ο Δήμος απευθύνει την εν λόγω έκκληση, λόγω της έλλειψης χώρου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας, καθώς κρίνονται απαραίτητες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την εκταφή και την τοποθέτηση των οστών σε οστεοφυλάκια του Κοιμητηρίου.

Εάν δεν προσέλθουν συγγενείς των θανόντων, η εκταφή θα διενεργηθεί από την υπηρεσία αυτεπάγγελτα εξήντα (60) ημέρες μετά από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 22 του Κανονισμού Κοιμητηρίων, οπότε τα οστά θα τοποθετηθούν στο χωνευτήριο.

Επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν επιθυμούν να βρεθούν στη δυσάρεστη αυτή θέση, ο Δήμος Λαμιέων καλεί τους δημότες να φροντίσουν άμεσα για την εκταφή των κοιμηθέντων συγγενών τους, που έχουν συμπληρώσει 5 έτη ταφής ή και την τυχόν νόμιμη παράταση παραμονής κατά 2 έτη, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 22310-34730 (Δημ. Κοιμητήριο Ξηριώτισσας, Κα Ξηρομερίτη Μαρία).

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content