Μπουγάτσα με κρέμα!

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
1 Min Read

Υλικά:i

-Advertisement-
  • 1 πακέτο φύλλα κρούστας
  • 1 γάλα βλάχας ζαχαρούχο (και 2 ποτήρια νερό)
  • 1 βιτάμ
  • 5-6 κουταλιές ζάχαρη
  • ζάχαρη άχνη
  • κανέλα

Εκτέλεση:

-Advertisement-
=Advertisement=
  • Σ’ ένα μεσαίου μεγέθους ταψί, ελαφρώς βουτυρωμένο, βάζουμε ένα- ένα τα φύλλα κρούστας σουρώνοντας τα, το ένα πλάϊ στο άλλο. Με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε όλο τον πάτο του ταψιού μας.
  • Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με τα δυο ποτήρια νερό και την ζάχαρη καλά.
  • Περιχύνουμε τα φύλλα μας με αυτό το μείγμα και μετά με το βιτάμ, αφού το λιώσουμε (1 λεπτό αρκεί αν δοκιμάσουμε να το λιώσουμε στο φούρνο μικροκυμάτων).
  • Ψήνουμε την μπουγάτσα μας σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο έως ότου ροδίσει και πήξει η κρέμα του (περίπου 15 – 20 λεπτά).

Σερβίρεται ζεστό πασπαλισμένο με άχνη και κανέλα.

 

- Advertisement -

πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *