Υλικά:i
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας
- 1 γάλα βλάχας ζαχαρούχο (και 2 ποτήρια νερό)
- 1 βιτάμ
- 5-6 κουταλιές ζάχαρη
- ζάχαρη άχνη
- κανέλα
Εκτέλεση:
- Σ’ ένα μεσαίου μεγέθους ταψί, ελαφρώς βουτυρωμένο, βάζουμε ένα- ένα τα φύλλα κρούστας σουρώνοντας τα, το ένα πλάϊ στο άλλο. Με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε όλο τον πάτο του ταψιού μας.
- Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με τα δυο ποτήρια νερό και την ζάχαρη καλά.
- Περιχύνουμε τα φύλλα μας με αυτό το μείγμα και μετά με το βιτάμ, αφού το λιώσουμε (1 λεπτό αρκεί αν δοκιμάσουμε να το λιώσουμε στο φούρνο μικροκυμάτων).
- Ψήνουμε την μπουγάτσα μας σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο έως ότου ροδίσει και πήξει η κρέμα του (περίπου 15 – 20 λεπτά).
Σερβίρεται ζεστό πασπαλισμένο με άχνη και κανέλα.