Υλικά:i

  • 1 πακέτο φύλλα κρούστας
  • 1 γάλα βλάχας ζαχαρούχο (και 2 ποτήρια νερό)
  • 1 βιτάμ
  • 5-6 κουταλιές ζάχαρη
  • ζάχαρη άχνη
  • κανέλα

Εκτέλεση:

  • Σ’ ένα μεσαίου μεγέθους ταψί, ελαφρώς βουτυρωμένο, βάζουμε ένα- ένα τα φύλλα κρούστας σουρώνοντας τα, το ένα πλάϊ στο άλλο. Με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε όλο τον πάτο του ταψιού μας.
  • Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με τα δυο ποτήρια νερό και την ζάχαρη καλά.
  • Περιχύνουμε τα φύλλα μας με αυτό το μείγμα και μετά με το βιτάμ, αφού το λιώσουμε (1 λεπτό αρκεί αν δοκιμάσουμε να το λιώσουμε στο φούρνο μικροκυμάτων).
  • Ψήνουμε την μπουγάτσα μας σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο έως ότου ροδίσει και πήξει η κρέμα του (περίπου 15 – 20 λεπτά).

Σερβίρεται ζεστό πασπαλισμένο με άχνη και κανέλα.

 

πηγή

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *