Τα λόγια του Στέφανου Χίου για τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε, το όπλο της επίθεσης και οι έρευνες της αστυνομίας.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μιλήσει ο Στέφανος Χίος στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε χθες τα ξημερώματα.

Κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος βρισκόταν σε καταστολή από τις δύο σφαίρες που δέχθηκε, μία που έξυσε τον λαιμό του και μια στα πλευρά.

Τα λόγια στην σύζυγό του

Όπως αποκαλύπτει όμως το site dikografies.blogspot.com, λίγο μετά το… καρτέρι θανάτου που του είχαν στήσει έξω από τα σπίτι του, ο Στέφανος Χίος είπε στην γυναίκα του: «Αυτός που με πυροβόλησε είχε σχιστά μάτια. Φόραγε φουλ φεις και το μόνο που φαινόταν ήταν τα μάτια του. Και ήταν σχιστά».

Πλέον οι αρχές περιμένουν να μπορέσει να τους επιβεβαιώσει τόσο αυτή την πληροφορία, όσο και να τους δώσει και κάποιες άλλες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στους δράστες της επίθεσης.

Το lawandorder.gr πάντως αναφέρει πως το 9άρι πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση ήταν καθαρό και δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλο περιστατικό το πρόσφατο παρελθόν.

Οι τρεις άξονες των ερευνών

Όσον αφορά τώρα τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση; Ουσιαστικά υπάρχουν τρεις εκδοχές που εξετάζουν.

Η πρώτη έχει να κάνει με διαφορές που μπορεί να είχε με κάποιον σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Η δεύτερη είναι κάποιος να έχει ενοχληθεί από τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Μακελειο ή τα δημοσιεύματα στο ομώνυμο site, ενώ το τρίτο έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να εμπλέκεται κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, θα εμπλακεί στην υπόθεση και η αντιτρομοκρατική, η οποία προς το παρόν παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

πηγή: gazzetta.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ