Άρθρο του Ηλία Παλιαλέξη: H τοπική αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες μπροστά στις νέες προκλήσεις (Νο2) | Lamianow: Ειδήσεις, Νέα και Επικαιρότητα από τη Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο
Connect with us

ΑΠΟΨΕΙΣ

Άρθρο του Ηλία Παλιαλέξη: H τοπική αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες μπροστά στις νέες προκλήσεις (Νο2)

Published

on

Πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι κοινή διαπίστωση ότι όσο πιο πολύ πλησιάζουν, τόσο πιο θολό γίνεται το ερώτημα. Για πιο λόγο ακριβώς καλείται ο πολίτης να ψηφίσει; Στις δημοτικές εκλογές ο δημότης θα εκλέξει δημοτική αρχή ή κυβέρνηση;

Από τη μια οι πολιτικοί σχηματισμοί σπεύδουν να υποδείξουν στους δημότες τον “καλό” και “ άξιο” δικό τους υποψήφιο. Τον υποδεικνύουν ως τον καταλληλότερο να  επιλύσει τα προβλήματα του τόπου επειδή είναι του κόμματος. Τα κριτήρια που τεκμηριώνουν αυτούς τους χαρακτηρισμούς δεν αποκαλύπτονται σχεδόν ποτέ. Όπως και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και επέβαλλαν την “αξιοκρατική” πρόταση. Ουσιαστικά πρόκειται για έμμεσο διορισμό δημάρχων. Από την άλλη, οι υποψήφιοι ενώ ξορκίζουν τις κομματικές στηρίξεις ως ανεπιθύμητες, τις αποζητούν άλλοι κρυφά, άλλοι φανερά και τις αποδέχονται με ανακούφιση.


Του Ηλία Παλιαλέξη-Εκπαιδευτικού

Η επιλογή, να τεθεί η κομματική στήριξη ή όχι σε υποψήφιους ως κεντρικό δίλημμα των δημοτικών εκλογών είναι προφανής : Να μη μπορεί ο πολίτης να εκτιμήσει, αν ο τρόπος που πολιτεύτηκαν αυτοί που διεκδικούν την ψήφο του είναι ο ίδιος με τον τρόπο που επαγγέλλονται ότι θα πολιτευτούν κερδίζοντας τις εκλογές. Να μην του δοθεί χώρος να επεξεργαστεί ποια λογική υπηρέτησαν  στην άσκηση του δημόσιου αξιώματος και στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Να μην έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει αν του λένε αλήθεια ή ψεύδονται. Και φυσικά να αποπροσανατολιστεί ο δημότης και να μην μπει καν στη διαδικασία να σκεφτεί ποιά πρόταση, που επιλέγοντάς την, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής του, θα δώσει ευκαιρίες να σταθεροποιήσει στη δουλειά του, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να έχουν τα παιδιά του στον τόπο τους ένα καλύτερο αύριο. Επιχειρείται έτσι να εγκλωβιστεί ο πολίτης ώστε να αποφύγει να σκεφτεί και να επιλέξει ελεύθερα. Να αναγκαστεί τελικά στο ερώτημα « ποιά είναι τα στοιχεία που θα κάνουν έναν υποψήφιο, καλό δήμαρχο, να απαντήσει: Μα αυτός που είναι του κόμματος».

Κερδίζει όμως όλο και περισσότερους οπαδούς και εδραιώνεται σε όλο και περισσότερους ανθρώπους  η πεποίθηση ότι οι επιλογές που προέρχονται από τέτοια διλήμματα έχουν χαρακτηριστικά μετριότητας. Το επιχείρημα ότι ένας υποψήφιος είναι καλός επειδή είναι επιλογή του όποιου κόμματος δεν μπορεί να απασχολεί σοβαρά πλέον τον δημόσιο διάλογο. Είναι καιρός πια οι υποψήφιοι και κυρίως τα κόμματα  να επιδείξουν σεβασμό και στοιχειώδη εντιμότητα προς τον πολίτη και κατά τρόπο απόλυτο, να ξεκαθαρίσουν ότι στις δημοτικές εκλογές αναδεικνύονται αποκλειστικά και μόνο δημοτικές αρχές.


Οι πολίτες επίσης οφείλουν πρώτα και πάνω από όλα στην οικογένειά τους, στον εαυτό τους και στην πόλη τους να προτάξουν το πραγματικό συμφέρον της περιοχής τους. Να λύσουν μέσα τους τι επιτέλους θέλουν για τον Δήμο τους και τι ακριβώς ζητούν από τους δημοτικούς τους άρχοντες. Να ξεκαθαρίσουν τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν να έχουν οι άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύονται. Να αποδεχτούν οι παππούδες και οι γιαγιάδες ότι δεν ψηφίζουν πλέον για τον εαυτό τους, αλλά για τα εγγόνια τους. Να κατανοήσουν οι γονείς ότι επιλέγουν για το αύριο το δικό τους και των παιδιών  τους. Να συνειδητοποιήσουν οι νέοι άνθρωποι ότι ψηφίζοντας διαμορφώνουν το μέλλον τους. Να επιλέξουν όλοι τελικά με καθαρό μυαλό, όχι ποιο πρόσωπο, αλλά ποια λογική θα επικρατήσει. Και το βασικότερο ίσως  κριτήριο της επιλογής πρέπει να είναι, κατά τη γνώμη μας, αν η λογική των υποψήφιων δημάρχων είναι να χρησιμοποιούν τη θέση που κατέχουν προς ίδιο όφελος ή να υπηρετούν τη θέση προς όφελος της κοινωνίας. Τα ψευτοδιλήμματα όχι μόνο να μπουν στο περιθώριο, αλλά να εξοστρακιστούν από το δημόσιο διάλογο. Στη θέση τους να μπουν τα πραγματικά, αναγκαία και ωφέλιμα διλήμματα. Η ευθύνη γι αυτό είναι ευθύνη όλων μας.


***Από την Τετάρτη 19/09 το lamianow.gr δημιούργησε την κατηγορία “Απόψεις” προκειμένου να δίνει βήμα στους πολίτες της Λαμίας και όχι μόνο. Οι συντάκτες θα μπορούν να εκφράζουν την προσωπική τους γνώμη σε κόσμια πλαίσια και με δεοντολογικό τρόπο.
Ο κάθε συντάκτης έχει προσωπικά την ευθύνη των γραπτών του και όχι η ιστοσελίδα.

                                                                     

Advertisement
25 Σχόλια

25 Comments

 1. Ντάλτον

  11/02/2019 20:52 at 20:52

  Λιακο όλη η πιάτσα ξέρει ότι είσαι με τον Νίκο και στηρίζεις τη σημερινή ανύπαρκτη δημοτική αρχή. Οπότε ασε τα ονόματα και πείτε ενα ευχαριστώ στον παντοδύναμο εσυ και η γυναίκα σου που ευεργετηθηκατε οσο λίγοι.

 2. Έλεος

  11/02/2019 20:48 at 20:48

  Γίνεσαι κουραστικός να ζητάς συνέχεια ονοματεπώνυμο κ.Παλιαλεξη,αν σε κάτι δεν συμφωνείς απο αυτά που γράφουνε να το πεις.Είναι ψέματα ότι έχεις βολευτεί σε θεσουλες που δεν τις αξιζες?Απάντησε μου σε αυτό μόνο…γιατί όλοι ξέρουμε με ποιές πλάτες αναρριχήθηκες και το κακό είναι οτι με το κόλλημα σου θα την πληρώσει και αυτός!Καληνύχτα…αν απαντήσεις περί αν ήσουνα άξιος ίσως σου γράψω το ονοματεπώνυμο μου!

 3. Αυστραλός

  11/02/2019 19:34 at 19:34

  Καλά ρε Παλιαλέξη τι ονοματεπώνυμα ζητάς και ξαναζητάς? Δημοκρατία εχουμε και αυτός είναι ο σκοπός του διαδικτύου τωρα αν δεν σου αρέσουν τα σχολια δικο σου πρόβλημα. Εξάλλου εσύ φαγώθηκες να μας σωσεις. Ξεκαβαλησε το καλάμι σου κάνει κακό.

 4. Ηλίας Παλιαλέξης

  11/02/2019 17:31 at 17:31

  Πολύ ωραία όλα αυτά. Αν τολμάτε το δημόσιο λόγο , γράψτε ονοματεπώνυμο. Το ότι δεν τολμάτε, καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν έχετε τίποτα να πείτε επι του κειμένου και κυρίως εξυπηρετειτε σκοπιμότητες. Σε κάθε περίπτωση, σε ότι με αφορά, θα συνεχίσω να λέω γραπτά τις απόψεις μου. Γράψτε και σεις κύριοι κουκουλοφόροι κάτι, και να είστε σίγουροι ότι τα σχόλια τα δικά μου θα έχουν ονοματεπώνυμο. Ραντεβού στο επόμενο άρθρο

 5. Μαυρογυαλουρος

  11/02/2019 15:22 at 15:22

  Ηλία φουλ αμπελοφιλοσοφια… Ασε που βγαζει μάτια ότι το έδωσες να το γράψουν άλλοι το κείμενο. Φιλικη συμβουλή απόλαυσε τη μερτσεντα και ασε την ψήφο γιατί απλά προκαλείς τετοιες εποχές.

 6. ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ is back

  11/02/2019 11:45 at 11:45

  Αν εξαιρεσει κανεις οτι ο συντακτης ειναι “πολιτικο προσωπο”
  με ενασχοληση στα κοινά , το κειμενο εχει καποια δόση αλήθειας και ρεαλιστικης ουτοπικης σκεψης.

 7. Δάσκαλος

  10/02/2019 19:21 at 19:21

  Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ

 8. Ανώνυμος

  10/02/2019 13:41 at 13:41

  Ανεξαρτήτως των υπολοίπων, κάποιος που συμμετείχε στις διοικήσεις της πόλης τα προηγούμενα χρόνια, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, είναι ανίκανος για χρήσιμη δημόσια διοίκηση. Εκτός των άλλων, παραδέχεται εμμέσως στο άρθρο, οτι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν ήταν μέχρι σήμερα ειλικρινείς απέναντι στους πολίτες.

 9. ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ

  09/02/2019 22:17 at 22:17

  ουτε ο ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ αλλά ούτε και ο ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ αποτελουν λυση σωτηριας.
  Μας τους εχουν “φυτεψει” τα πολιτικα συμφέροντα. Η τοποθετηση μου ειναι γενικη και δεν θελω να προσβάλλω τον συντάκτη του κειμένου. ΚΑΛΗ επιτυχια σε ολους αλλα ο απλος ΛΑΜΙΩΤΗΣ δεν σας εχει σαν πρωτη προτιμηση …προφανως δεν εχει πολλες επιλογες (ειναι ενα θεμα αυτο) παρολα αυτα προβλεπω ΧΑΟΣ

 10. Ανώνυμος

  09/02/2019 09:23 at 09:23

  ‘Ασε ρε Ηλία που θές και ονοματεπώνυμο…ΑΝ κάτι από αυτά που σου προσάπτουν είναι λάθος μπορείς να απαντήσεις είτε αυτός που τα αναφέρει έχει όνομα είτε όχι…Για το Κόμμα…Για τον Χρήστο …Για τον Ντίνο….

 11. Γιώργος Τθ.

  08/02/2019 19:48 at 19:48

  Ο οιοδήποτε αιρετός που απευθύνεται από δημοσίου βήματος, εν όψει εκλογών, προς το κοινό και θεωρητικολογεί αντί να πει τί έκανε κατά τη διάρκεια τής θητείας του, κατά κοινή ομολογία είναι ακατάλληλος για τα κοινά. Ας ασχοληθεί με τα ιδιωτικά του και ας πάει στο σπίτι του ώστε ούτε να ταλαιπωρείται ούτε να ταλαιπωρεί.

 12. Ηλίας Παλιαλέξης

  08/02/2019 19:35 at 19:35

  Ονοματεπώνυμο κύριοι να ξέρω και εγώ και οι αναγνώστες ποιος μιλάει γιατί και γιατί. Κουκούλες στο δημόσιο διάλογο δε χωράνε.

 13. Ανώνυμος

  08/02/2019 18:01 at 18:01

  Καλά ρε Παλιαλέξη τι ονοματεπώνυμα ζητάς και ξαναζητάς? 1. Εσύ πολιτεύεσαι κι όχι ο κοσμάκης 2.Δεν εξέφρασαν την πρόθεση τους οι σχολιαστές να σε σώσουν αλλά εσύ θες να σώσεις αυτούς 3.Επρεπε όταν κάνεις δημοσιεύσεις να γνωρίζεις οτι υπάρχουν και σχόλια όπως προβλέπεται αλλιώς να μην τις κάνεις. ΕΛΕΟΣ δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις!

 14. Αλέξης

  08/02/2019 17:49 at 17:49

  Λιάκο εδώ είναι διαδίκτυο και η ανωνυμία είναι ουσιαστικό χαρακτηριστικό του διαδικτύου. Είσαι και δάσκαλος θα έπρεπε να το ξέρεις. Τώρα αν θες επώνυμες κουβέντες πήγαινε σε κανά καφενείο να σε κεράσουν και κανά καφέ. Πάντως μη νομίζεις οτι δεν έχουμε καταλάβει ότι σε έβαλε ο σταυρογιάννης…ο κόσμος το χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι λιάκο.

 15. Ανώνυμος

  08/02/2019 14:59 at 14:59

  Θάρρος κύριοι. Ονοματεπώνυμο πρώτα. Τα υπόλοιπα μετά

 16. Ανώνυμος

  08/02/2019 14:36 at 14:36

  Ηλίας Παλιαλεξης. Τηλ 6978777988. Κύριοι εσείς Ξερρις με ποιον μιλάτε. Εγώ όχι. Και συζήτηση με κουκούλες δε γινετσι. Αν τολμάτε βγάλτε τις να ξέρω και γω και όσοι διαβάζουν ποιοί είστε. Τα υπόλοιπα είναι ανέξοδα

 17. Λαμιώτης

  08/02/2019 14:34 at 14:34

  Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθεντος!Ας τα βλέπει ο πρώην υπουργός…τελικά απ’οτι φαίνεται όλοι για τον γιγαντουλη του 9% δουλεύετε!Και είναι και ο άλλος ο φράντζας πρώην που κάνει την διαδρομή ΝΔ-ΑΝΕΛ…λες και είναι Πλ.Πάρκου-Σανατοριο με το αστικό!Να τους χαιρόμαστε και ας τα βλέπει η ηγεσία στην Πειραιώς γιατί πάει το ‘πούλημα’ σύννεφο στη γούρνα μας!

 18. Ηλία Παλιαλέξης

  08/02/2019 14:31 at 14:31

  Ηλίας Παλιαλεξης. Τηλ.6978777988. Συζήτηση με κουκούλες δε γίνεται. Εσείς ξέρετε Ε με ποιον μιλάτε. Εγώ όχι. Συζήτηση με κουκούλες δε γίνεται. Επώνυμα κύριοι επώνυμα. Να ξέρω και γω που μετέχω και όσοι διαβάζουν ποιοί είστε

 19. Ανώνυμος

  08/02/2019 14:10 at 14:10

  κ. Παλιαλέξη αν είναι μέσω εσού να ψηφίζουμε άλλον -δηλαδή τον νυν Δήμαρχο – μπορούμε να το κάνουμε απ ευθείας! Το σίγουρο πάντως είναι ένα, με τις προσπάθειές σας θα καταφέρετε το πρώτο πολιτικό γραφείο να παλεύει όχι για την πρώτη θέση αλλά για την εκλογή στις επερχόμενες εθνικές εκλογές!!!
  ΥΓ. Χρηστάκη το νου σου τα άσχημα κάπως έτσι αρχίζουν!

 20. Ηλίας Παλιαλεξης

  08/02/2019 14:08 at 14:08

  Όλα καλά και άγια αυτά. Όπως και να έχει οι αναρτήσεις είναι δημόσιες, άρα και η συζήτηση. Και συζήτηση με κουκούλες δε γινετσι. Όπως και με αφορισμούς.

 21. Δάσκαλος

  08/02/2019 13:51 at 13:51

  Ασε Ηλία που θές να γράφει ο κοσμάκης και επώνυμα! σε μπλόγκ γράφεις όχι στο cnn. Eσύ και η σύζυγος σου έχετε να πάτε στην οργανική σας στο σχολείο απο την εποχή του Νώε. Οπότε μην προκαλέιτε άλλο! Ευεργετηθήκατε και οι 2 όσο δεν πάει και αποτέλεσμα αρνητικό. Έκανες τον κύκλο σου φίλε Ηλία και κρίθηκες πολύ λίγος. Ισως να ήταν καλύτυερα τα πράγματα αν η σύζυγος σου δεν κουτσομπόλευε ακόμα και τις καρέκλες. Φιλικά στο λέω άστο γιατί θα πάθεις πανωλεθρία δεν μπορείς.

 22. !!!!!!!!

  08/02/2019 13:10 at 13:10

  Επειδη μπορει να πεις και σε μενα πες το ονομα σου ενα εχω να σου πω…εσυ εισαι ενα πολιτικο προσωπο που κατα καιρους εχεις καταλαβει καλες θεσεις,ενω εγω ειμαι ενας απλος δημοτης οποτε μπορω να κραταω την ανωνυμια μου και να γραφω ελευθερα την αποψη μου.Ευχαριστω και καλο αγωνα με τον συνοδοιπορο σου!

 23. !!!!!!!!

  08/02/2019 13:05 at 13:05

  Με ολο τον σεβασμο κ.Παλιαλεξη ριχνεις νερο στον μυλο του σημερινου ανυπαρκτου δημαρχου.Σε πολλες συζητησεις σου μπλεκεις το εγκωμιο του με οτι σημαινει αυτο.Τουλαχιστον αν εισαι η ουρα του καντο με πιο κομψο τροπο γιατι δυστυχως εκτιθεσαι ανεπανορθωτα.Μην ξεχνας οτι εχεις τιμηθει με καλες θεσουλες που αρκετοι τις αποδιδουν σε ισχυρο παραγοντα της περιοχης.Κατα ποσο τις αξιζες δεν ξερουμε γιατι πολλα λενε οι κακες γλωσσες!

 24. Ηλιας παλιαλεξης

  08/02/2019 12:09 at 12:09

  Ανώνυμε, το άρθρο έχει ονοματεπώνυμο. Γράψε και συ το δικό σου και θα σου απαντήσω

 25. Ανώνυμος

  08/02/2019 10:09 at 10:09

  Με την Νέα Δημοκρατία δεν κατάφερες να είσαι αντιδήμαρχος επι Κοτρωνιά.. ?? .Με την Νέα Δημοκρατία δεν αποτέλεσε στέλεχος σε γνωστό πολιτικό γραφείο επι σειρά ετών η σύζυγος ?? Η Νέα Δημοκρατία δεν σε όρισε Περιφερειακό διευθυντή με αποτέλεσμα με μια θητεία εκεί να πάρεις τώρα 2 συντάξεις όταν έρθει η ώρα..Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος..Και μην σε έπιασε τώρα ο πόνος για το καλό της πόλης..Ποιός ξέρει τι άλλο έχεις βάλει στο μάτι..Το ρόλο ρυθμιστή με ένα 3-4 τις εκατό… ??/ Και με τί αντάλλαγμα….Ξύπνησε ο κόσμος….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisementkonstantinos_kolovos

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Super League2 λεπτά ago

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Βόρμγκορ

Το ενδεχόμενο της απόκτησης του Βίτο Βόρμγκορ εξετάζει πολύ σοβαρά ο Παναθηναϊκός, όπως έκαναν σήμερα γνωστό οι ίδιοι οι «πράσινοι»,...

Sterea Sports44 λεπτά ago

Ξεμούδιασμα με φιλική… δεκάρα ο ΠΑΣ Λαμία! (Εικόνες)

Την πρώτη της φιλική αναμέτρηση έδωσε το απόγευμα της Κυριακής στο Καρπενήσι η ομάδα της Λαμίας. σε ένα φιλικό που...

Περίεργα1 ώρα ago

Θεσσαλονίκη: Η πρωτότυπη διαμαρτυρία για οδηγό που πάρκαρε παράνομα

Την αγανάκτηση πολιτών προκάλεσε ένα παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το ΙΧ είχε σταθμεύσει στην πλατεία Αντιγονιδών. Όπως...

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago

Αντικαπνιστικός νόμος: Έτσι θα εφαρμοστεί – Σοκαριστικά στοιχεία για τους θανάτους από καρκίνο του πνεύμονα

«Νούμερο ένα» παρέμβαση στον χώρο της Υγείας είναι για τη νέα κυβέρνηση η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Τα αυστηρά νομοθετήματα...

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago

Βγήκαν μαχαίρια σε καυγά νεαρών στο Αγρίνιο

Η αιτία του καυγά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή Ο άγριος καυγάς μεταξύ πέντε...

Ιούλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Ιούλ
20
Σα
21:00 8ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Βαθυκοίλου @ Βαθύκοιλο
8ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Βαθυκοίλου @ Βαθύκοιλο
Ιούλ 20 @ 21:00 – Ιούλ 21 @ 23:45
8ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Βαθυκοίλου @ Βαθύκοιλο
Σάββατο 20/7 και Κυριακή 21/7 στον προαύλιο χώρο του παλαιού Δημοτικού σχολείου Βαθυκοίλου. Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαθυκοίλου διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά το «8ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Βαθυκοίλου». 
Ιούλ
21
Κυ
21:30 Συναυλία “Santa Barbara Guitar O... @ Αμφίκλεια
Συναυλία “Santa Barbara Guitar O... @ Αμφίκλεια
Ιούλ 21 @ 21:30 – 23:45
Συναυλία “Santa Barbara Guitar Orchestra” στην Αμφίκλεια @ Αμφίκλεια
Την Κυριακή 21/7/2019 θα πραγματοποιηθεί η Συναυλία “Santa Barbara Guitar Orchestra” στην Αμφίκλεια. 
Ιούλ
22
Δε
19:00 Σπερχειάδα: Συζήτηση για την ανα... @ Σπερχειάδα
Σπερχειάδα: Συζήτηση για την ανα... @ Σπερχειάδα
Ιούλ 22 @ 19:00 – 21:30
Σπερχειάδα: Συζήτηση για την ανακύκλωση τη Δευτέρα 22 Ιουλίου @ Σπερχειάδα
Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 7μμ, διοργανώνουμε στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας, Συζήτηση για την Ανακύκλωση. Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία, με ειλικρινή πρόθεση και στόχο, να βοηθήσουμε να γίνει ΤΟ  ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΟΛΩΝ  ΜΑΣ. Όλων μας,[...]
Ιούλ
24
Τε
20:00 ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ Φιλική αναμέτρηση @ Λαμία
ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ Φιλική αναμέτρηση @ Λαμία
Ιούλ 24 @ 20:00
ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ Φιλική αναμέτρηση @ Λαμία
Φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Λαμίας ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΚ.
Ιούλ
25
Πε
19:30 Την πολιούχο του Αγία Παρασκευή ... @ Δομοκός
Την πολιούχο του Αγία Παρασκευή ... @ Δομοκός
Ιούλ 25 @ 19:30 – Ιούλ 26 @ 23:45
Την πολιούχο του Αγία Παρασκευή γιορτάζει ο Δήμος Δομοκού @ Δομοκός
Την πολιούχο προστάτιδα της πόλης του Δομοκού, Αγία Παρασκευή γιορτάζει ο Δήμος της Βόρειας Φθιώτιδας το διήμερο 25-26 Ιουλίου. Η ημέρα εορτασμού της Αγίας Παρασκευής αποτελεί τοπική αργία. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την προηγούμενη με[...]

Διαβάζονται