Άρθρο Γιάννη Γεωργαντά: "Η αναγκαιότητα προοδευτικής συμμαχίας για τον Δήμο Λαμιέων" - LamiaNow.gr - Ειδήσεις από τη Λαμία
Connect with us

ΑΠΟΨΕΙΣ

Άρθρο Γιάννη Γεωργαντά: “Η αναγκαιότητα προοδευτικής συμμαχίας για τον Δήμο Λαμιέων”

Published

on

Παρόλο που η εκλογική αναμέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές απέχει ακόμα χρονικά ήδη βρισκόμαστε σε μία άτυπη προεκλογική περίοδο. Από τέλος καλοκαιριού και έπειτα η δημόσια συζήτηση τροφοδοτείται συχνά με σχετικό περιεχόμενο. Ωστόσο και αυτή την φορά η εκλογολογία στην πόλη μας δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ανούσια. Μια φλυαρία κενή περιεχομένου που δίχως άλλο προσβάλλει κάθε νοήμονα πολίτη. Είμαστε στη δύση του 2018 και οι όροι της πολιτικής ζύμωσης παραμένουν προσκολλημένοι σε ένα φαύλο παρελθόν. Σε μία πόλη που έχει συσσωρεύσει χιλιάδες προβλήματα απουσιάζει παντελώς ο προγραμματικός διάλογος και κυριαρχούν οι φήμες για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν συνδυασμών, τα κουτσομπολιά για τις υπόγειες στηρίξεις που λαμβάνουν και η ανούσια αυτοπροβολή σε κάθε πολιτιστικό και μη γεγονός.

Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι τι πράττουν οι προοδευτικοί πολίτες αυτού του τόπου. Ποιες πρωτοβουλίες λαμβάνονται ώστε να ξεφύγουμε από αυτό τον πολύπλευρο λήθαργο που επικρατεί στην τοπική πολιτική σκηνή. Και αναφέρομαι συνειδητά στις προοδευτικές δυνάμεις γιατί όσο και αν οι έννοιες θολώσανε στο πέρασμα του χρόνου το δίπολο πρόοδος-συντήρηση είχε και συνεχίζει να έχει καθοριστική και απολύτως ευδιάκριτη παρουσία στις κοινωνικές αλλαγές παγκοσμίως. Γιατί ας μη γελιόμαστε η συντήρηση ανέκαθεν ήθελε τον πολίτη στο περιθώριο, άβουλο χειροκροτητή του κάθε γραφικού κομματάρχη. Η συντήρηση ποτέ δεν έκανε ρηξικέλευθες προτάσεις προς όφελος των πολλών, παρά μόνο διευθετήσεις κορυφής και μικροεξυπηρετήσεις στη βάση.

Ιωάννης Γ. Γεωργαντάς
Φυσικός-Μετεωρολόγος Παν. Αθηνών, MSc Διαχείρισης Αποβλήτων
τ. Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων

Έρμαια λοιπόν της συντήρησης παραμένει εδώ και πολλά χρόνια και η πόλη μας. Πρόσωπα χωρίς όραμα για το μέλλον αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης και ελλείψει δυνατοτήτων μετατρέπονται σε μίζεροι διαχειριστές μίας προοπτικής για την πόλη που να χωρά στους στενούς τους ορίζοντες. Τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα εναλλάσσονται δεκαετίες τώρα σε θώκους χωρίς να αφήνουν πουθενά το διακριτό θετικό τους στίγμα. Εσχάτως, την ώρα που ένα σπουδαίο επιστημονικό δυναμικό νέων μένει βωβό στο κοινωνικό περιθώριο, στην πόλη αναλαμβάνουν θέσεις που απαιτούν υψηλό τεχνοκρατικό υπόβαθρο άτομα που στερούνται ακόμα και βασικών εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα γνώσεων.

Έτσι λοιπόν απαιτούνται πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεφύγουμε από το πλαίσιο που έχει υφάνει η ντόπια πολιτική συντήρηση και χρόνια τώρα εκφυλίζει την πόλη μας από υπολογίσιμο αστικό κέντρο σε οπισθοδρομική επαρχία του παρελθόντος. Υπάρχει αναγκαιότητα να εκφραστούν οι δυνάμεις που πιστεύουν ειλικρινά στην πρόοδο και έχουν τις δυνατότητες να εργαστούν στην κατεύθυνση αυτή. Χωρίς ατέρμονες συζητήσεις δευτερευόντων ζητημάτων που αποτελούν τροχοπέδη στη θετική εξέλιξη του εγχειρήματος, αλλά με άμεση και στοχευμένη ανάληψη πρωτοβουλιών.

Η δική μου πρόταση, ο δικός μου οδικός χάρτης για τις εξελίξεις αποτελείται επιγραμματικά από 3 σημεία:

 • Διοργάνωση τις επόμενες εβδομάδες συνδιάσκεψης προσώπων και συλλογικοτήτων που έχουν κοινό τόπο στη θεώρηση της υφιστάμενης κατάστασης. Μιας συνδιάσκεψης ανοικτής σε κάθε πολίτη όπου θα ζυμωθούν ιδέες και προτάσεις, καθώς και θα ληφθούν αποφάσεις με γνήσια δημοκρατικό τρόπο.
 • Ορισμός από το σώμα της συνδιάσκεψης ολιγομελούς προσωρινού συντονιστικού οργάνου που θα αναλάβει την ευθύνη της σύνταξης αρχικού προγραμματικού πλαισίου και θα διεκπεραιώσει τη διαδικασία συγκρότησης πολυσυλλεκτικής προοδευτικής δημοτικής παράταξης.
 • Τελικό σημείο θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι η διοργάνωση ανοικτών προκριματικών εκλογών για την ανάδειξη επικεφαλής-υποψήφιου Δημάρχου της νεοσύστατης δημοτικής παράταξης. Μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, σύμφωνη με την ανοικτή θεώρηση της κοινωνίας, που θα δημιουργήσει ένα καινοτόμο πολιτικό γεγονός για την πόλη μας και θα αποτελέσει καταλύτη των εξελίξεων.

Καταθέτω δημόσια την πρόταση μου αυτή με την ελπίδα πως θα τύχει περαιτέρω δυναμικής επεξεργασίας από όλους τους ενδιαφερόμενους και θα τελεσφορήσει η σύσταση ενός νέου πολυσυλλεκτικού προοδευτικού πόλου για την πόλη μας. Μίας παράταξης που θα υπερβεί μικροκομματικά συμφέροντα, θα αφήσει στο περιθώριο μη θεμιτές φιλοδοξίες και θα λειτουργήσει βλέποντας με διαυγή ματιά τη μεγάλη εικόνα.

Η Λαμία χρειάζεται επανεκκίνηση και σε αυτήν πρέπει να είμαστε όλοι συμμέτοχοι!

Advertisement
2 Σχόλια

2 Comments

 1. joker

  26/10/2018 03:09 at 03:09

  ενδιαφερουσα προσεγγιση

 2. Μάρκος Καραγιαννης

  22/10/2018 20:33 at 20:33

  Είναι γεγονος,ότι η πόλη εδώ και χρονια βρίσκεται σε μια κατάσταση χειμερίας ναρκης,.Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες της είναι κατώτεροι των περιστασεων και αποδεδειγμένα δεν διαθέτουν τις γνώσεις ούτε την δύναμη ,να αντιστρέψουν την καθοδική πορεία που ακολουθεί.Η Λαμια χρειάζεται ένα δυνατό ηλεκτροσοκ, σε επίπεδο Δήμου,παραμερίζοντας τα φθαρμένα υλικά και τους απλούς διεκπεραιωτες,ανθρώπους με ηγετική στόφα,ειλικρινή αγάπη για τον τόπο,αλλά κυρίως ανθρώπους με παιδεία και όραμα..Έξω τα κόμματα και οι κατ’αυτοδιοικητικοί σωτήρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Άρθρο του Νίκου Αξελή / Όταν η πόλη πετάει τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι… τη νύχτα

Και αυτή τη νύχτα η πόλη θα πετάξει τις «σκόνες» κάτω από το «ξεφτισμένο» χαλάκι. Μόνο που το χαλάκι ξέφτισε πια, και οι σκόνες δύσκολα κρύβονται.

Published

on

Νύχτωσε αλλά εδώ η ιστορία γράφεται ανάποδα. Αντί η πόλη να «βάλει τα καλά» της, η λάμψη αντικαθίσταται από την σκοτεινή της πλευρά. Το καλογυαλισμένο μωσαϊκό της εισόδου της Μητρόπολης περιμένει τον ζητιάνο-μικροπωλητή της φωτογραφίας που μηδενική σημασία έχει αν είναι έλληνας, ρομά ή κάποιας άλλης εθνικότητας.

Είναι άλλωστε η ώρα που το γκλαμουράτο iphone που καθόταν ολημερίς στο τραπεζάκι μιας καφετέριας έδωσε την σκυτάλη στην γιαγιά που βγήκε για σεργιάνι για να μαζέψει ότι χρήσιμο ή φαγώσιμο απέμεινε στους κάδους.

Η ώρα που οι καθωσπρέπει κύριοι και κυρίες επέστρεψαν σπίτι για να ξαναγίνουν στείροι «μαχητές» του πληκτρολογίου και ας μην ξεστόμισαν ούτε λέξη καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Tου Νίκου Αξελή

Η ώρα που ακόμη και ο πιο αισιόδοξος, χαμογελαστός καταστηματάρχης της πόλης κατσούφιασε κλειδώνοντας το μαγαζί του, με τις πιο πικρές σκέψεις για το τι τον περιμένει την επόμενη μέρα.

Η ώρα που τα πολύχρωμα παρτέρια που πρόσφατα τοποθετήθηκαν σε σημεία της πόλης, γκριζάρουν κάτω από το κιτρινωπό, σχεδόν ασπρόμαυρο φως, των λιγοστών φώτων της πόλης.

Τι να γράψει κάποιος και τι να πει… γνωρίζοντας ότι μια ταμπέλα θα τον περιμένει σε κάθε του πρόταση… σε κάθε του λέξη. Φασίστας, εθνικιστής, θρησκόληπτος, πατριδοκάπηλος, ρατσιστής, ομοφοβικός και ένα σωρό χαρακτηρισμοί που μόνο ο ίδιος ξέρει πόσο πολύ πολέμησε για να μην γίνει.

Και σιωπά…

Σιωπά τόσο «κραυγαλέα» που η σιωπή του ενώνεται με χιλιάδες ακόμη σιωπές μέσα από κλειδαμπαρωμένα διαμερίσματα που μόνο οι τοίχοι γνωρίζουν την πραγματική του ιστορία που δεν είναι πια εκείνο το όμορφο παραμύθι με το ευτυχισμένο τέλος.

Και εδώ θα έρθει και εκείνο το γνωμικό που μόλις είδε στον «τοίχο» ενός φίλου… Αν δεν υπάρχει ευτυχισμένο τέλος… τότε τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Και αυτό θα τον κάνει να νιώσει περίεργα αισιόδοξος… Θα του κρατήσει την ελπίδα ζωντανή. Την πραγματική ελπίδα και όχι εκείνη την ψευδεπίγραφη… την πολιτικάντικη.

Και αυτή τη νύχτα η πόλη θα πετάξει τις «σκόνες» κάτω από το «ξεφτισμένο» χαλάκι. Μόνο που το χαλάκι ξέφτισε πια, και οι σκόνες δύσκολα κρύβονται. Είναι πια τόσες πολλές, που όλες μαζί είνα ορατές απ’τον καθένα. Ακόμη και η μέρα με το φως της δεν φτάνει για να τις κρύψει ή να τις θαμπώσει από την λάμψη της.

Αλίμονο στη στιγμή που η μέρα θα φωτίσει τις καλά κρυμμένες «βρωμιές» της νύχτας. Τότε που κανένα πληκτρολόγιο δεν θα μπορεί να χωρέσει την κακία, το μίσος, τον θυμό και την οργή τόσων ανθρώπων που σιωπούν…. Αλίμονο…

Ξέρω… μαχητής του πληκτρολογίου και εγώ. Άντε και της εικόνας την ίδια ώρα.

Τίποτα παραπάνω… Άλλωστε δεν μπορώ πλεον να σώσω τον κόσμο. Πόσο μάλλον τον κόσμο που δεν θέλει να σωθεί. Πότε ήθελε όμως ; Προφανώς… ποτέ !

Continue Reading

ΑΠΟΨΕΙΣ

Άρθρο του Παναγιώτη Ιακωβή / Η εποχή των άκρων

Η λογική πλάνη της διχοτομίας, χωρίς περιθώρια ελιγμών, είναι εκβιαστική και τροφοδοτεί τον διχασμό και το μίσος ανάμεσα στους Πολίτες.

Published

on

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Και στη γειτονιά μας αλλά και παγκόσμια. Αρχίζει και μοιάζει με τον Μεσοπόλεμο. Πόλωση, ένταση, ακρότητες. Τα Εθνικά Κράτη κερδίζουν έδαφος έναντι της προβληματικής διαχείρισης του Διεθνισμού από την ηγεσία της Ευρώπης.

Ο καθένας μόνος του, με δημοψηφίσματα σε Σκωτία και Καταλονία.

Ο καθένας μόνος του με την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Ιταλία και άλλες χώρες, να απομακρύνονται από την Ενωμένη Ευρώπη.

Ο καθένας μόνος του, στην προσωπική του «αλήθεια», με την διυποκειμενικότητα της Επιστήμης να περνά σοβαρή κρίση εμπιστοσύνης, ενίοτε δικαιολογημένα αλλά και λόγω της επίθεσης των fake news.

του Παναγιώτη Ιακωβή/ Επεμβατικού Καρδιολόγου & Διδάκτορος Πανεπιστημίου Αθηνών

Τα ίδια και στην Ελλάδα μας. Οι μισοί «φασίστες» και οι άλλοι μισοί «προδότες» χωρίς ενδιάμεσες καταστάσεις. Μαύρο – Άσπρο. Όλοι μας έτοιμοι για καβγά. Όλοι μας να κατέχουμε το «αλάθητο», χωρίς ανοχή στο επιχείρημα του άλλου και χωρίς ανοχή στον συνάνθρωπο.

Υπάρχουν πιο ειδικοί από εμένα να εξηγήσουν την «όλον ή ουδέν» κατάστασή μας. Τον περιορισμό των γκρίζων ζωνών ανοχής και ανεκτικότητας ανάμεσα στα άκρα. Αλλά φαίνεται ότι μια τέτοια κατάσταση μυρίζει πόλεμο. Όχι απαραίτητα με τη συμβατική του μορφή. Όχι όπως τον ξέρουμε από τις μαυρόασπρες ταινίες αλλά με εξίσου οδυνηρά αποτελέσματα, όπως άλλωστε τον βιώνουμε και στην Πατρίδα μας τόσα χρόνια τώρα.

Οι ακραίες απόψεις θα υπάρχουν πάντα μέσα στις κοινωνίες. Και συνήθως είναι μειοψηφικές, με την πλειοψηφία των Πολιτών να έχουν μετριοπαθείς και ανεκτικές στάσεις ζωής. Νομίζω ότι οι διλημματικές και πολωτικές τάσεις, δεν είναι προς το συμφέρον των Πολιτών. Όταν μας πιέζουν να διαλέξουμε ή το ένα άκρο, ή το άλλο άκρο, θα ήταν χρήσιμο να διαλέγουμε τις άπειρες ενδιάμεσες αποχρώσεις του κέντρου. Να διαλέγουμε τη συνεργασία, την υποχωρητικότητα, την ανοχή, τη συμβίωση.

Η λογική πλάνη της διχοτομίας, χωρίς περιθώρια ελιγμών, είναι εκβιαστική και τροφοδοτεί τον διχασμό και το μίσος ανάμεσα στους Πολίτες.

Συνεπώς, αν επιθυμούμε η Πατρίδα μας να παραμείνει στον χώρο του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού Δυτικού Πολιτισμού, θα είναι χρήσιμη η ανεκτικότητα, η μετριοπάθεια, ο ευγενής διάλογος με επιχειρήματα και η κριτική στάση έναντι των διχοτομικών διλημμάτων που συνήθως έχουν ως σκοπό τους την βεβιασμένη υφαρπαγή μιας νόθας συναίνεσής μας.

Η ποικιλία, οι πολλές απόψεις, ο διάλογος, η διαφορετικότητα, η ανοχή, είναι ο πλούτος μιας κοινωνίας. Η ομοιόμορφη επιβολή των ακραίων με συντεταγμένες στρατιές, που συγκρούονται με άλλους ακραίους, θα ήταν καλό να μας προβληματίσει. Ας ομονοήσουμε στον σεβασμό της άποψης του διπλανού μας.

Continue Reading

ΑΠΟΨΕΙΣ

Άρθρο του Πάνου Κατσώνη / Τα παιδιά μας… χρειάζονται ΠΡΟΤΥΠΑ – Δείξτε τους τον Λευτέρη!

Published

on

Είναι λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής και ξαφνικά πετάγομαι στον αέρα! Πετάγομαι με ένα πλατύ χαμόγελο και μια κραυγή περηφάνιας “…μπράβο ρε μάγκα. Μπράβο”! Ήταν η στιγμή που ο Λευτέρης Πετρούνιας χάριζε στην χώρα μας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, το τρίτο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το ένατο συνεχόμενο! Μια στιγμή συγκίνησης -ειδικά όταν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος- και παράλληλα περηφάνιας μέσα σε έναν ορυμαγδό απομυθοποίησης των πάντων, αντιλήφθηκα -για μια ακόμη φορά- ότι αυτό το παιδί είναι ΠΡΟΤΥΠΟ. Ένα παλικάρι που πέρασε δύσκολα στα παιδικά του χρονιά “χτίζοντας” όμως σε στέρεες βάσεις με ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ έχοντας εξελιχθεί πέρα από ΤΕΡΑΣΤΙΟ αθλητή σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ που θα ΠΡΕΠΕΙ να… δείξουμε στα παιδιά μας.

Ένας άνθρωπος ταπεινός, ο φίλος που όλοι θα θέλαμε, ένας ΕΛΛΗΝΑΣ που τιμάει την Γαλανόλευκη όσο λίγοι και μας δίνει την ευκαιρία κάθε τρεις και λίγο να ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! ΝΑΙ! Χάρη στον Λευτέρη και σε άλλα παιδιά, η “Ψαροκώσταινα” και “φτωχός συγγενής” -σε οικονομικοκοινωνικοπολιτικό επίπεδο- για κάμποσες ΟΜΟΡΦΕΣ στιγμές είναι το επίκεντρο του Πλανήτη. Γιατί μπορεί…

του Πάνου Κατσώνη


Ο Λευτέρης είναι ένα ΠΡΟΤΥΠΟ, κάτι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ που θα πρέπει να μιμηθούμε όλοι μας για να οδηγηθούμε στην σωστή κατεύθυνση.


Χορτάσαμε από λανθασμένα “πρότυπα”. Από “πρότυπα” που κάποιοι… τεχνηέντως προσπαθούν να μας επιβάλλουν χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ για να αλιεύσουν ψήφους από Κοινωνικές Ομάδες που επιδεικνύουν την διαφορετικότητα στην σεξουαλικότητα τους. Συγννώμη φίλοι μου. Εγώ δεν θέλω τέτοια “Πρότυπα”…


Σέβομαι το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στο να επιλέξει την σεξουαλικότητα του και να διαδηλώσει -αν το αισθάνεται- για αυτήν. Όχι όμως, όπως και εγώ, έτσι και αυτοί, δεν είναι πρότυπα λόγω σεξουαλικότητας. Πρότυπα είναι άνθρωποι σαν τον Λευτέρη που βάζουν το κεφάλι κάτω και δουλεύουν. Πρότυπα είναι όσοι έχουν καταλάβει τι θέλουν και το αναζητούν ευθεώς δουλεύοντας και όχι… κλέβοντας.

Δυστυχώς στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, με ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο Ευθύνης να αναλογεί στα ΜΜΕ, δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να δημιουργούμε λανθασμένα πρότυπα. “Πρότυπα” που δεν είναι ΠΡΟΤΥΠΑ. Πρότυπα που ποτέ δεν υπήρξαν ΠΡΟΤΥΠΑ. Η “Λαμογιά” κυρίες και κύριοι, το βόλεμα, η “παγαποντιά” η πλάγια οδός, τα εξοπλιστικά, οι μίζες και οι μπίζνες δεν φτιάχνουν πρότυπα. Τα καταστρέφουν. Εδώ το χάσαμε οι περισσότεροι. ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ! Το κάναμε θεό. Όχι το χρήμα δεν είναι θεός και δεν φτιάχνει πρότυπα. Οι αρχές και οι αξίες φτιάχνουν. Η τιμιότητα, η προσήλωση στο στόχο, η δουλειά, η υπομονή η επιμονή και η ταπεινοφροσύνη φτιάχνουν ΠΡΟΤΥΠΑ. Ένα τέτοιο είναι ο Λευτέρης μας. Ο Λευτέρης όλων των Ελλήνων. Ο Λευτέρης Πετρούνιας.


Δείξτε στο παιδί σας ποιος είναι και πείτε του στην ιστορία του. Ίσως και εσείς δημιουργήσετε ένα σωστό ΠΡΟΤΥΠΟ για την αυριανή κοινωνία.

Continue Reading
Advertisement konstantinos_kolovos

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Eθνικη Ομαδα2 ώρες ago

Nations League: Νίκησε, αλλά έχασε οριστικά την πρώτη θέση η Εθνική

Με νίκη ξεκίνησε ο Άγγελος Αναστασιάδης στον πάγκο της Εθνικής, αλλά το 1-0 επί της Φινλανδίας δεν ήταν αρκετό για...

Sterea Sports2 ώρες ago

ΠΑΣ Λαμία: Διπλή προπόνηση την Πέμπτη

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία. Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και συναρμογής...

Euroleague3 ώρες ago

Στα… σχοινιά από νωρίς ο Ολυμπιακός /Τον «σκότωσε» ο Σλούκας

Πίκρανε τον Ολυμπιακό ο Σλούκας μέσα στο ΣΕΦ! Ο Έλληνας γκαρντ πήρε τη Φενέρμπαχτσε από το χέρι στα τελευταία λεπτά...

Toπικά4 ώρες ago

Συνάντηση Κρέτσου-Μπακογιάννη: Συζητήθηκε το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και η αξιοποίηση του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου συναντήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Στην διάρκεια της...

Sterea Sports4 ώρες ago

Oι διαιτητές στη Φθιώτιδα (17-18 Νοεμβρίου)

Δείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας για αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας  Σάββατο 17-11-2018 ΩΡΑ:...

Διαβάζονται