5

Τεράστια ζητήματα δημιούργησε για μια ακόμη φορά ο Σπερχειός ποταμός στην περιοχή της Φθιώτιδας. Εκτός από τα προβλήματα που υπήρξαν στην Δυτική Φθιώτιδα, το νερό ήρθε για μια ακόμη φορά και “κάθισε” στον κάμπο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην κοιλάδα από την περιοχή των χωριών Κομποτάδες, Γοργοπόταμος, Φραντζή ως και το Κόμμα το οποίο αντιμετώπισε για μια ακόμη φορά την μανία της φύσης, ελέω της έλλειψης εύρεσης λύσης, χρόνια και χρόνια.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες που κατέγραψε το drone το lamianow.gr από τα 350 η καταστροφή είναι ολική. Εκτός του ότι πλημμύρισαν οι καλλιέργειες, το ίδιο συνέβη και σε αποθήκες και σπίτια στην έκταση του πλημμυρικού φαινομένου.

Η γερμανική τάφρος έσπασε εκ νέου φέρνοντας και πάλι τα αναμενόμενα θα μπορούσε να πει κάποιος… αποτελέσματα. Κάποια στιγμή οι αρμόδιοι πρέπει να εγκύψουν με σοβαρότητα στο συγκεκριμένο θέμα της διαβάθυνσης και διαπλάτυνσης του Σπερχειού διότι, αν όλα μείνουν ίδια, κάθε φορά, θα έχουμε αντίστοιχα φαινόμενα. 

 

 

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Κορονοϊός: Τι αλλάζει από σήμερα Δευτέρα για τους άνω των 60 – Ανεμβολίαστοι όσοι δεν κάνουν την αναμνηστική δόση

Previous article

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια μέχρι τα μεσάνυχτα

Next article

5 Comments

  1. Η Περιφέρεια, με τόσους υπαλλήλους & δυνατότητες, δεν είχε εντοπίσει το ΠΡΌΒΛΗΜΑ? Τα έργα που έγιναν στον κάμπο (Ε65-ΟΣΕ), έγιναν στο *πόδι*… Μήπως δεν θέλει να *θίξει* τους *χορηγούς* των Κυβερνήσεων???

  2. Ευτυχώς που είμαστε σε βουνό γιατί αν ειμασταν τύπου Καρδίτσας θα είχε φτάσει το νερό μέχρι το κάστρο. Ελλαδισταν το μεγαλείο σου.

  3. Αλλοι έχουν πάει στο διάστημα και μείς δεν μπορούμε να λύσουμε αυτό το χρόνιο πρόβλημα…είμαστε για λύπηση πραγματικά!

  4. Θαύμα!!!!!!! Τα έργα προόδου δεν έπαθαν ζημιά.
    Φταίει η Άμπλιανη,το κόμμα,το Μοσχοχώρι,η Ανθήλη που πλημμύρισαν.

    1. Είσαι με το σύστημα που πηδάει ο ελέφαντας.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in Featured