Το Χρηματιστήριο θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου σύμφωνα με νέες δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Κ. Μποτόπουλου στο CNBC.
Το Χρηματιστήριο είναι σχεδόν έτοιμο από τεχνικής άποψης να επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα, εάν βεβαίως υπάρξει σχετική υπουργική απόφαση και εάν οι τράπεζες έχουν ξεπεράσει τα τεχνικά προβλήματα στα μηχανογραφικά τους συστήματα τα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα των περιορισμών που θα υπάρχουν για τους Έλληνες επενδυτές.
Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα απαραίτητα δοκιμαστικά και εάν όλα πάνε καλά το Χρηματιστήριο Αθηνών θα ανοίξει και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα.
















Τσάπρας: «Όνειρο για κάθε παιδί να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες»2 σχόλια8














