Αναβλήθηκε για το Νοέμβριο η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό – Ένταση έξω από το Εφετείο – Aπών ο Μίχος

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Για τις 16 Νοεμβρίου 2026 αναβλήθηκε η εκδίκαση στο Εφετείο της συγκλονιστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Στο εδώλιο ήταν 13 από τους συνολικά 19 καταδικασμένους σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.

Από το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, ωστόσο, απουσίαζε ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Ηλίας Μίχος ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 27 έτη.

Ο 56χρονος με δήλωση του, η οποία προσκομίστηκε στο Εφετείο, έκανε γνωστό πως δεν επιθυμούσε τη μεταγωγή του από τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται.

Ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» στον οποίο αποδίδεται κεντρικός ρόλος και σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα καθώς είναι ο δεύτερος από τους καταδικασθέντες που πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Δίπλα του στο εδώλιο κάθισε και η μητέρα της 12χρονης η οποία, μετά την έφεση που άσκησε η εισαγγελία κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης που αφορούσε την κατηγορία της μαστροπείας, θα δικαστεί και πάλι.

newsbeast.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *