0

Η ενεργή συμμετοχή στις Επιμελητηριακές εκλογές, θα στείλει και το μήνυμα ότι οι καλύτερες μέρες δεν θα έρθουν από μόνες τους. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι γι’ αυτές και η επιχειρηματική κοινότητα να επενδύσει σε συλλογικά όργανα και φορείς όπως το Επιμελητήριο.

Στις επικείμενες Εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ο Αναστάσιος Κουντούρης είναι υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου, με την Ανανεωτική Πορεία, με υποψήφιο Πρόεδρο τον Θανάση Κυρίτση.

“Γεννήθηκα στην Αθήνα του 1965 και ζώ μόνιμα με την οικογένεια μου στην Λαμία. Είμαι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα Μηχανολόγου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Εργάστηκα στον τομέα των πωλήσεων από το 1981 έως το 1986 και από το 1987 δημιούργησα την Κουντούρης Διανομές και υπηρεσίες Logistics στην ΒΙΠΕ Λαμίας. Από το 2009 έως και σήμερα διατηρώ την εταιρεία Litigo Limited που δραστηριοποιείται στο χώρο των χημικών και λιπαντικών προϊόντων. Συμμετέχω σαν μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η Ανανέωση του Επιμελητηρίου μας είναι αναγκαία. Με αυτό το σκεπτικό αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές (14-17 Δεκεμβρίου) και να είμαι Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου”.

Mε εκτίμηση
Αναστάσιος Κουντούρης

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
lamianow

Θανάσης Καρκάνης: “Για ένα Επιμελητήριο χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις”!

Previous article

Λαμιώτη μπορείς και εσύ να βοηθήσεις… (εικόνες-video)

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in Featured