Στοχεύουμε να διαμορφώσουμε ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους τους επαγγελματίες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια πολλοί επαγγελματίες γύρισαν την πλάτη στο Επιμελητήριο, ο θεσμός απαξιώθηκε.

Στις επικείμενες Εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ο Θανάσης Δ. Καρκάνης είναι υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου, με την Ανανεωτική Πορεία-με υποψήφιο Πρόεδρο τον Θανάση Κυρίτση.

Εμείς, ερχόμαστε να δώσουμε νέα δυναμική και ώθηση στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας ώστε να αναγεννηθεί για να συμβαδίσει στις νέες απαιτήσεις των δύσκολων καιρών. Να εκσυγχρονιστεί.

Στοχεύουμε μέσα από την δουλειά μας σε ένα καλύτερο αύριο για το εμπορικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Όσοι απαρτίζουμε την “Ανανεωτική Πορεία” -με επικεφαλής τον Θανάση Κυρίτση- πιστεύουμε ότι οι καλύτερες μέρες θα έρθουν. Θέλουμε πλήρη διαφάνεια σε όλες τις ενέργειες αλλά και ηθική. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας πρέπει να βγει από την σκιά της απαξίωσης και του πρωσοποκεντρισμού!

Όλοι μας είμαστε άνθρωποι της αγοράς. Γνωρίζουμε τα προβλήματα γιατί τα ζούμε καθημερινά. Eυελπιστούμε μέσα από την μεθοδική δουλειά να φέρουμε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας εκεί που του αξίζει. Όλοι μας πιστεύουμε βαθειά ότι μόνο η αλληλέγγυα συμπεριφορά μεταξύ των επιχειρήσεων του νομού μας αποτελεί την προϋπόθεση για να βγούμε απ’ αυτή την κρίση.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Δ. Καρκάνης 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured