Θέμα έχει δημιουργηθεί με τη συγκέντρωση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων στο Σύνταγμα, καθώς την ίδια ώρα στο σημείο πραγματοποιεί διαμαρτυρία και αριστερή οργάνωση.
Η συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» έχει προγραμματιστεί για τις 19.30, όμως στο Σύνταγμα βρίσκεται ήδη αριστερή οργάνωση με αίτημα την μη υπογραφή ενός νέου μνημονίου.
Μέλη του «Μένουμε Ευρώπη», πλησίασαν υπεύθυνο των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι υπάρχει κι άλλη συγκέντρωση.
«Σήμερα διαδηλώνουμε εμείς. Έχουμε δημοκρατία», ακούστηκε να λέγεται στον επικεφαλής των αστυνομικών. Παράλληλα, οι φιλοευρωπαϊστές ζητούν από την αστυνομία να διώξει τους συμμετέχοντες της άλλης συγκέντρωσης.
Στη συνέχεια, τα αίματα άρχισαν να ανάβουν, καθώς άτομα από τις δύο συγκεντρώσεις πλησίασαν μεταξύ τους, για να ακολουθήσει λογομαχία.
Παράλληλα, μερίδα των φιλοευρωπαϊστών διαδηλωτών εξαπέλυσε λεκτική επίθεση εναντίον φωτορεπόρτερ που βρίσκονται στο σημείο.
Δείτε φωτογραφίες…





http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/1849138/anapsan-ta-emata-stin-platia-sintagmatos












Σάκκαρη σε Μητσοτάκη μετά την 2η θέση στο WTA 250 Athens Open : «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» (video)10 σχόλια2


Δημοσκόπηση Interview για το Politic: Στο 26,8% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Εξελέγη αλλά δεν πείθει η Ρένα Δούρου4 σχόλια8
Νέες ταυτότητες: Δόθηκε νέα διορία – Τι ισχύει από τις 3 Αυγούστου για τους παλιούς κατόχους3 σχόλια10



Αθήνα: Νεκρός γνωστός ποινικολόγος στο γραφείο του στο κέντρο της πρωτεύουσας2 σχόλια15








