Αμερικανός δωρητής σπέρματος έχει 150 παιδιά σε όλο τον κόσμο

Ένας από τους πιο παραγωγικούς δωρητές σπέρματος στον κόσμο λέει ότι τα Χριστούγεννα ήρθαν φέτος νωρίτερα, καθώς τρεις ακόμη Βρετανίδες είναι έγκυες στα παιδιά του.

Ο «δωρητής Τζο», από την αμερικανική πολιτεία του Βερμόντ, έχει ήδη αποκτήσει 150 παιδιά, καθιστώντας έγκυες περίπου 10 γυναίκες το χρόνο και δωρίζει διαρκώς το σπέρμα του ενώ ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 50χρονος, ο οποίος δωρίζει ανώνυμα το σπέρμα του και ποτέ δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα σε συνεντεύξεις, ζει στο Ίλφορντ του βορειοανατολικού Λονδίνου τους τελευταίους τρεις μήνες μετά την άφιξή του τον Σεπτέμβριο.

«Το να βοηθάω τις γυναίκες να δημιουργήσουν το δώρο της ζωής είναι το καλύτερο δώρο. Είμαι πάντα έτοιμος να βγω από την καμινάδα και να δώσω στις γυναίκες το μωρό των ονείρων τους. Από τότε που έφτασα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο συναντήθηκα με περίπου 15 γυναίκες. Οι περισσότεροι από αυτές δεν θέλουν να κάνουν σεξ, καθώς λένε ότι προκαλεί πολλά προβλήματα στη σχέση τους ή είναι λεσβίες, αλλά είναι πιο αποτελεσματικό όταν η εγκυμοσύνη προκύπτει με φυσικό τρόπο.»

Όσο για τα ποσοστά του; «Θα έλεγα ότι από τις 15 γυναίκες, με τις τρεις έχω κάνει σεξ και δύο εξ αυτών έχουν εγκυμονήσει. Όμως, δεν έχω ενημέρωση από όλες.»

Ο Τζο είπε ότι η πανδημία κοροναϊού δεν τον έχει επιβραδύνει φέτος και ότι κατά μέσο όρο «δωρίζει» παιδιά σε 10 γυναίκες ετησίως. Διευκρίνισε δε ότι προτίθεται να χρησιμοποιήσει μάσκα κατά το σεξ «για να συμβάλλω στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορρονοϊού, αλλά δεν μπορώ να κρατήσω απόσταση.»

Όταν τελικά γεννιούνται τα μωρά, ο Τζο θέλει να βλέπει τις φωτογραφίε τους γιατί «πολλά μοιάζουν με μένα. Δεν κερδίζω οικονομικά από την παροχή του σπέρματος μου στις γυναίκες, απλώς απολαμβάνω να βοηθάω τους ανθρώπους.»

Μέχρι στιγμής, ο 50χρονος υπερδωρητής έχει ταξιδέψει σε όλη την Αμερική, την Αργεντινή, την Ιταλία, τη Σιγκαπούρη, τις Φιλιππίνες και το Ηνωμένο Βασίλειο, δωρίζοντας το σπέρμα του.

«Έχω μωρά σε όλο τον κόσμο και παρόλο που οι άνθρωποι ανησυχούν πάντα για θέματα αιμομιξίας, αυτό αποτελεί ανησυχία για τις κλινικές επειδή οι μητέρες και τα παιδιά δεν συναντούν ποτέ τους δωρητές τους. Συναντώ τις μητέρες αυτοπροσώπως κατά τη δωρεά και είμαι ευτυχής να συναντήσω οποιοδήποτε παιδί ανά πάσα στιγμή και να διατηρήσω επαφή με τις μητέρες που το επιθυμούν.»

Ο Τζο ελπίζει να επιστρέψει στις ΗΠΑ μετά το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά λέει ότι είναι ευτυχής να ταξιδέψει οπουδήποτε στον κόσμο για να δωρίσει το σπέρμα του.

Στο τέλος, πρόσθεσε: «Είμαι σε επαφή με γυναίκες σε όλο τον κόσμο μέσω Facebook ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν με πειράζει να ταξιδεύω καθώς μπορώ να δουλέψω όπου χρειάζεται στον κόσμο. Ελπίζω να συνεχίσω να διαδίδω την ευθυμία των Χριστουγέννων για όσο το δυνατόν περισσότερο.»

Πηγή: Mirror

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

radiolamia
konstantinos_kolovos

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist