Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που ζει μόνιμα στη Σουηδία, δεν έχει δίπλωμα οδήγησης

Με μία ψύχραιμη ανάρτησή της στα social media, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου περιέγραψε την περιπέτειά της, καθώς θέλησε να ταξιδέψει από το Γκέτμεποργκ στο σπίτι της στη Στοκχόλμη.

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία της, από τη θέση του συνοδηγού πλάι στον άγνωστό της, μέχρι εκείνη την ώρα, John και εξήγησε: «Ο Σεπτέμβριος και το φθινόπωρο ξεκίνησαν με ένα δράμα. Ξύπνησα στο Γκέτεμποργκ, έτοιμη να πάρω το τρένο για Στοκχόλμη, για να συντονίσω ένα πάνελ. Αλλά όλα τα δρομολόγια είχαν ακυρωθεί εξ αιτίας ενός ατυχήματος και δεν υπήρχαν διαθέσιμες πτήσεις.

Αναζήτησα μέσα από τα social media μου, μήπως υπάρχει κάποιος για να με διευκολύνει και τελικά αυτός ο άγνωστος εμφανίστηκε στο Instagram και προσφέρθηκε να με πάει.

Οι φίλοι μου με προειδοποίησαν για τους κινδύνους και μετά από κάποια έρευνα, βρήκα το τηλέφωνο της πρώην συζύγου του. Όταν μου είπε ότι είναι κοινωνική λειτουργός, ανάσανα και λίγο αργότερα καθόμουν στο αυτοκίνητό του για τέσσερις-πέντε ώρες. Και ήταν μια χαρά! Μιλήσαμε ασταμάτητα, ενώ οι αγαπημένοι μου φίλοι ανησυχούσαν και μου τηλεφωνούσαν για να ελέγξουν.

Ακόμα κι αν δεν θα συνιστούσα στην κόρη μου να ταξιδέψει με ωτοστόπ, συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι η πλειονότητα των ανθρώπων είναι αξιόπιστοι δάσκαλοι στα ταξίδια μας. Άρα να έχετε πίστη και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο!
Από τα βάθη της καρδιάς μου – Ευχαριστώ Τζον που με έσωσες που με πήγες στο σπίτι και έκανες αυτό το ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία.

Και σας ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους φίλους που συμμετείχατε στο μικρό μου δράμα!

Το εκτιμώ αυτό και θα είμαι πάντα εδώ όταν με χρειάζεστε. Ακόμα κι αν δεν ξέρω να οδηγώ».

πηγή:protothema.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:LIFE