Αιχμές κατά του πρωθυπουργού άφησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. «Σήμερα προσγειωθήκατε σε αυτή τη χώρα; Δεν είστε επικεφαλής κυβέρνησης από το 2019 που είναι βουτηγμένη στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ;» ρώτησε, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Αποτελεί τεράστιο θράσος να εμφανίζεστε να εμφανίζεστε ως παρατηρητής των εξελίξεων, ως σχολιαστής και να μιλάτε για διαχρονικές παθογένειες».
Σαρκαστικός ήταν ο κ. Κουτσούμπας έναντι του Μακάριου Λαζαρίδη. «Το πτυχίο που έχει είναι της συγκάλυψης στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και του αντικομμουνισμού», είπε.
Αναφερόμενος στις υποκλοπές, ζήτησε να «ερευνηθούν πλήρως όλες οι υποθέσεις και να βγουν στο φως οι ευθύνες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού». «Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα σας» επισήμανε, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για «κάλπικα διλήμματα».
protothema.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.




























