Την αρχή έκανε την περασμένη Κυριακή, όταν έγραψε ένα κείμενο στα social media, μετά από μια μεγάλη φωτογραφία που είδε σε ξενοδοχείο, με τον Γιώργο Παπανδρέου. Οι χαρακτηρισμοί του προκάλεσαν αντιδράσεις, αλλά ο Αχιλλέας Μπέος επανέρχεται…

«Σε κατάσταση σοκ μαθαίνω ότι βρίσκονται τα στελέχη και τα στελεχάκια του ΠΑΣΟΚ, τοπικά και κεντρικά, για τα όσα έγραψα γι αυτόν τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ, που θέλει να επανέλθει στην εξουσία και να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο. Όπως πάντα υποκριτές και πολιτικοί απατεώνες, δεν ενοχλήθηκαν από την ουσία των όσων ανέφερα στην ανάρτησή μου, αλλά για τους χαρακτηρισμούς που προσήψα στον ΓΑΠ, που μέχρι και ο εκ των “κηπουρών” του, Πεταλωτής βρήκαν μάλλον ελαφρείς…

Αξίζει ωστόσο να δούμε τι λέει για τον Γιωργάκη και την υποψηφιότητά του όχι ο κακός και αγενής Μπέος, αλλά ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνταγματολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος, που γράφοντας στην “Καθημερινή” αναφέρει: «Έχοντας κερδίσει τις εκλογές του 2009 με συνθήματα όπως το περίφημο ”λεφτά υπάρχουν”, ο Παπανδρέου ήταν μοιραίο να βρεθεί ως πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου…”

“… η χαοτική πρωθυπουργία Παπανδρέου, με τα ατέλειωτα υπουργικά συμβούλια, τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και το μισό ΠΑΣΟΚ να υπονομεύει τα μέτρα που έπαιρνε το άλλο μισό, οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση του φθινοπώρου του 2011”.

“Δεν υπάρχουν πειστικότερες ενδείξεις για τη σύγχυση που επικρατούσε στο μυαλό του Παπανδρέου τότε από την τραγελαφική απόπειρα διεξαγωγής δημοψηφίσματος, τη συνάντηση των Καννών και την παρ’ ολίγο ”θεσμική” πρωθυπουργία… Πετσάλνικου. Και όλα αυτά με φόντο τους νεκρούς της Μαρφίν, τους αγανακτισμένους τής πάνω και της κάτω πλατείας και τη χωρίς προηγούμενο έξαρση της βίας”.

«Με ενοχλεί, τουναντίον, η άρνηση του Παπανδρέου να παραδεχτεί έστω και ένα λάθος από την πολύχρονη θητεία του. Με ενοχλεί, με άλλα λόγια, η νοοτροπία ότι η ελληνική κοινωνία του χρωστάει απλώς και μόνον επειδή λέγεται Παπανδρέου και γι’ αυτό θα πρέπει να τον ψηφίσει. Όμως, μια υποψηφιότητα που αποβλέπει μόνο, ή κυρίως, στην αυτοδικαίωση δεν δικαιολογείται. Γιατί είναι ιδιοτέλεια».

«Αυτά από τον διακεκριμένο συνταγματολόγο. Κατά τα άλλα οι κολαούζοι του ΓΑΠ ενοχλήθηκαν ότι τον αποκάλεσα βλαμμένο… είπαμε υποκριτές και πολιτικοί απατεώνες! Όμως όλοι κριθήκαμε από την κοινωνία. Και οι Φώτηδες και οι Παπαγιάννηδες και όλοι οι άλλοι βολεμένοι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ που χρόνια έζησαν σε βάρος των κορόιδων. Αλλά οι εποχές που ονειρεύονται πέρασαν ανεπιστρεπτί. Ο κόσμος τους έστειλε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, όπου ανήκουν.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Να είσαι πάντα γερός & δυνατός ΔΗΜΑΡΧΕ με …

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like