Εκ Θεού άρξασθαι! Με τον Αγιασμό ο οποίος τελέστηκε στον Χαλκιοπούλειο Στάδιο ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τον Α.Π.Σ Αμφικτύονες Λαμίας. Ένας σύλλογος ο οποίος διανύει την 6η σεζόν “ζωής” του μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Άνθρωποι με όρεξη και μεράκι “έστησαν” γερές βάσεις μέσω των Ακαδημιών που απαρτίζονται πλέον με πάνω από 80 παιδιά, εμποτίζοντας στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες με την γνώση του αθλήματος και την χαρά του ευ αγωνίζεσθε, ήρθε η ώρα να συμμετάσχει στις εθνικές κατηγορίες. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο σύλλογος θα συμμετάσχει στην Β’ Εθνική κατηγορία των ανδρών και στόχος όπως μας λέει ο Βασίλης Παρίσης μια… πάρα πολύ καλή πορεία.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ Λαμίας διανύει την έκτη χρονιά του στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής. Κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και νεοσύστατος, ωστόσο οι συνεχείς δράσεις του κατά την διάρκεια της εξαετίας δημιουργούν την αίσθηση ότι δρα πολλά περισσότερα χρόνια. Οι δράσεις του συλλόγου, εμπεριέχουν πολιτιστικό περιέχόμενο το οποίο έχει ως βάση την ανάδειξη της τοπικής ιστορίας των προγόνων μας ενώ δεν λείπουν και οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες, με τον σύλλογο να στέκεται αρωγός χωρίς τυμπανοκρουσίες στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν συμπολίτες μας.

Στόχος του ΑΠΣ Αμφικτύονες μετά την υλοποίηση της ανδρικής ομάδας, είναι η ανάδειξη του πανέμορφου αυτού αθληματος, η σταθεροποίηση και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στις Εθνικές Κατηγορίες. Μια αντρική ομάδα η οποία βασίζεται στο αρχικό πλάνο του συλλόγου. Να αναδεικνύονται παίκτες από το “φυτώριο” οι οποίοι στην συνέχεια θα εχουν την ευκαιρία να εξελιχτούν μέσω της μεγάλης ομάδας έχοντας πάντοτε την βοήθεια και στήριξη του συλλόγου!

Να ευχηθούμε καλή αρχή στους Αμφικτύονες στην Β’ Εθνική κατηγορίας.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του lamianow.gr στο παρακάτω βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:TOP STORIES