Oρκωμοσία Εθελοντριών Γυναικών παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και της στρατιωτικής ηγεσίας

Άννα Μπαμπέτα
Η Άννα Μπαμπέτα είναι δημοσιογράφος της LAMIA MEDIA VOICE με εμπειρία δεκαετιών. Έχει εργαστεί στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο αλλά και στον έντυπο Τύπο. Παρουσιάζει καθημερινά το...

Σε ιδιαίτερα συγκινητική και υψηλού συμβολισμού τελετή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η ορκωμοσία των νέων εθελοντριών γυναικών, με τη 2026 Β’ Εκπαιδευτική σειρά στρατευσίμων οπλιτών (ΕΣΣΟ) στο στρατόπεδο Σχη (ΠΖ) Τσακάλου Κωνσταντίνου ΚΕΝ-ΚΕΥΠ Λαμίας, παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, καθώς και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

image 155
image 154
image 153

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:  ο  Πανουργιάς Παπαϊωάννου  Δήμαρχος Λαμιέων,  ο Αθανάσιος Δαβάκης  Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Γεώργιος Κωστίδης Αντιστράτηγος – Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), ο Σταύρος Παπασταθόπουλος Αντιστράτηγος – Γενικός Επιθεωρητής Στρατού   και ο Χρήστος Αθάνατος Συνταγματάρχης-Διοικητής ΚΕΥΠ Λαμίας,  υπογραμμίζοντας με την παρουσία τους τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και της ενεργού συμμετοχής των γυναικών στην ενίσχυση της εθνικής άμυνας.

image 157
image 156

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι ομιλητές εξήραν το αίσθημα ευθύνης, πατριωτισμού και κοινωνικής προσφοράς που επιδεικνύουν οι εθελόντριες, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή τους αποτελεί πολύτιμη συμβολή στην ενδυνάμωση του θεσμού της εθελοντικής προσφοράς και στην καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης.

image 152

Η ορκωμοσία σηματοδοτεί την έναρξη μιας πορείας προσφοράς, εκπαίδευσης και συνεργασίας, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο των γυναικών στην υποστήριξη της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων και στην προαγωγή της κοινωνικής συνοχής.

Η παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας επιβεβαίωσε τη διαρκή στήριξη της Πολιτείας στις πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον εθελοντισμό, την εθνική άμυνα και τη συμμετοχή των πολιτών σε δράσεις με κοινωνικό και εθνικό πρόσημο.

image 151
Share This Article
Η Άννα Μπαμπέτα είναι δημοσιογράφος της LAMIA MEDIA VOICE με εμπειρία δεκαετιών. Έχει εργαστεί στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο αλλά και στον έντυπο Τύπο. Παρουσιάζει καθημερινά το ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ του LAMIA POLIS 87.7 όπου ξεδιπλώνεται όλη η τοπική επικαιρότητα με Ειδήσεις, Συνεντεύξεις και Σχόλια στον Κορυφαίο Ενημερωτικό Σταθμό της Κεντρικής Ελλάδος.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *