Το δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης περιέγραψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην EΡΤ και απαντώντας σε ερώτηση σε σχέση με τις ανακοινώσεις που θα γίνουν στη ΔΕΘ.
Απέναντι στην κυβέρνηση υπάρχουν διάφοροι πολιτικοί «Αη Βασίληδες» που υπόσχονται γεφύρια και ποτάμια είπε και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν στο τέλος της ημέρας μια επιλογή. Δεν εμφανιζόμαστε ως αλάθητοι, αλλά σίγουρα είμαστε πολύ πιο πραγματιστές από την αντιπολίτευση και σίγουρα διαθέτουμε την ομάδα εκείνη η οποία θα επιτρέψει στην Ελλάδα να προχωρήσει σε ανοδική πορεία μέσα στην Ευρώπη», τόνισε.
«Από την αντιπολίτευση ακούμε από τη μία πλευρά τοξικότητα και προσωπικές επιθέσεις και από την άλλη υποσχέσεις που απέχουν από το πεδίο της κοινής λογικής. Εμείς από την αρχή δεσμευθήκαμε να λέμε λίγα και να τα κάνουμε όλα. Έτσι προχωρούμε, με σταθερά βήματα μπροστά. Δεν έχουμε κάνει θαύματα, αλλά η Ελλάδα έχει ανέβει ψηλότερα και μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο. Στην οικονομία έχουμε προχωρήσει με βασική επιλογή τη δημοσιονομική σοβαρότητα και μία φιλοεπενδυτική προσέγγιση που οδήγησαν σε ανάπτυξη υπερδιπλάσια από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Αυτό, σε συνδυασμό με τον δραστικό περιορισμό της φοροδιαφυγής στον οποίο είχα προσωπική συμβολή, οδηγεί σε παραπάνω έσοδα με υγιή τρόπο και πλεονάσματα τα οποία επιστρέφουν ως κοινωνικό μέρισμα».
Σε ερώτηση για τα νέα κόμματα της κυρίας Καρυστιανού και του κ. Τσίπρα ο Κωστής Χατζηδάκης σημείωσε: «Το ένα κόμμα είναι κόμμα διαμαρτυρίας. Δικαίωμα του καθενός να κάνει κόμμα με τα δικά του χαρακτηριστικά. Το άλλο είναι ένα κόμμα από τα παλιά, με τον ίδιο αρχηγό και περίπου τα ίδια στελέχη, με διαφορετικό όνομα. Μου θυμίζει την ημέρα της μαρμότας, μια παλιά αμερικανική ταινία, όπου ο πρωταγωνιστής ζούσε κάθε μέρα τα ίδια, με έναν τρόπο παράδοξο. Είναι ένα κόμμα του οποίου ηγείται ο κ. Τσίπρας, που ήταν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και παραιτήθηκε όταν πήρε 18%, θεωρώντας αυτό το ποσοστό αποτυχία. Τώρα βλέπω διαφόρους να θεωρούν επιτυχία το ότι στις δημοσκοπήσεις έχει 14-15%».
Για Σαμαρά
Ενώ σε σχέση με την προοπτική δημιουργίας κόμματος από τον κ. Α. Σαμαρά επεσήμανε: «Εκτιμώ τον κ. Σαμαρά, διετέλεσα υπουργός του, τον σέβομαι πολιτικά και ανθρώπινα. Πιστεύω ότι αν γίνει ένα τέτοιο κόμμα, θα προκαλέσει ίσως μια κάποια μικρή ζημιά στη Νέα Δημοκρατία και νομίζω μεγαλύτερη ζημιά στον ίδιο τον κ. Σαμαρά. Αλλά ο ίδιος είναι αρκετά πεπειραμένος για να κρίνει και να αποφασίσει».Τέλος, για τις επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε: «Οι όποιες αλλαγές από την γνώση που έχω εγώ, θα είναι περιορισμένης κλίμακας. Θα γίνουν την Πέμπτη αφού προηγηθεί η εκλογή του νέου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, θέση για την οποία υποψήφιος θα είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.






























Αν επιλέξουμε εσάς δέσαμε το γμαρ απ’ το μαρούλι ρε ουστ ρε ουξουυυ πουθενάδες
Όχι εσάς πάντως φτάνει αρκετά πια
…και τους τεμπελαραδες της κυβερνησης!
Θα επιλεξουμε το καθαρισμενο αυγο
Οι Αη-Βασίληδες καθαρίζουν & καμία καμινάδα κατεβαίνοντας την , με τα εφήμερα δώρα τους ,& δίνουν έστω ολίγη χαρά & φευγαλέα ελπίδα ..Εσείς της κηφηνο-παρέας τι παρέχετε στους πολίτες, πέραν της μπαρουφολογίας σας & τα άπειρα κερδοσκοπικά σας ΣΚΑΝΔΑΛΑ ???
Διαλεγουμε τους Αη -Βασιληδες .Εσεις αρκετα φαγατε.
Καλυτερα Αη Βασιληδες παρα μαφιοζικα καθάρματα νενέκους.
Ηρθε η ωρα να παρετε τον πουλο……
Φάγατε!! Φάγατε!!!! Θα σκάσετε επιτέλους…,,😡😡😡
Ανεπάγγελτοι τεμπέληδες!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΕΡΓΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;;;…
Προτιμώ τον άι Βασίλη χίλιες φορες
Οι πολίτες θα διαλέξουν ανάμεσα στην εντιμότητα και το ήθος και τα αμόρφωτα λαμόγια της Ν.Δ!
ενα καλο δε μπορουμε να βγαλουμε περα στο Ελλαδισταν.. μετα τον καναμε ισοβιο υπουργο
κοιταξτε τι ψηφισατε και του δωσατε δικαιωμα να κανει και αναλυσεις πολιτικες…….
Αποτελεσματικότητα στο κλέψιμο;
Καλύτερα τους Αϊ Βασίληδες παρά τους Καραγκιόζηδες…
Μιλάει ο φελλος
Είπε ο μεροκαματιάρης
Αποτελεσματικοι εισασταν δεν αμφιβάλλει κανεις…αλλά μονο για τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ που κατασπαραξατε τα παντα σε Χρήμα και Σκανδαλα .Η επόμενη κυβέρνηση το δικα σας φαγοπότι αφου κόβονται εξαιτίας σας ταΕυρωπαικα Κονδύλια οποτε τραβατε στο Διαολο και ακόμα παραπέρα.
Χίλιες φορές τον τάρανδο Ρούντολφ του Αη Βασίλη παρά εσάς.
Πιο πολυ πιστεύω στον Άη Βασίλη πάρα στην ΝΔ…
Ο γελοιος!!
Και μόνο οι υποχρεωτηκοτητες που μας επιβάλλετε φτάνουν για να.μην σας ψηφίσουν! Αποφασίζομαι και διαταζομαι
Ό Αλή Μπαμπά με τους άριστους κλέφτες ΝΔ
Προτιμώ τόν άι Βασίλη από κάτι κλέφτες σαν εσάς
Άντε ρε χαμένε μην σε βρίσω
Αη Βασιληδες ξεκάθαρα….
Την αναποτελεσματικότητα εννοείς του ζαβου
Οι πολίτες θα σας στείλουν στον αγύριστο, όταν έρθει η ώρα. Σύντροφε χαντζηδακι.
Οδοστρωτήρα να σας πάρω η έχετε?