Ένα πραγματικά εντυπωσιακό υπερθέαμα εκτυλίχθηκε στον ουρανό της Εύβοιας, με τα περίφημα «Κόκκινα Βέλη» να πραγματοποιούν χαμηλές διελεύσεις πάνω από την παραλία Ροδιές στη Χαλκίδα, καθηλώνοντας κατοίκους και επισκέπτες.
Τα μαχητικά αεροσκάφη πέρασαν με απίστευτη ταχύτητα και πολύ χαμηλό ύψος, προκαλώντας εκκωφαντικό θόρυβο που έκανε τους πάντες να στρέψουν το βλέμμα τους στον ουρανό. Την ίδια στιγμή, άφηναν πίσω τους εντυπωσιακά χρώματα – άσπρο, κόκκινο και μπλε – δημιουργώντας μια μοναδική εικόνα πάνω από την Εύβοια.
Ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή έμεινε συγκλονισμένος από το θέαμα, ενώ αρκετοί οδηγοί σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους στην άκρη του δρόμου για να καταγράψουν με τα κινητά τους τις εντυπωσιακές φιγούρες των αεροσκαφών.
Το βίντεο που καταγράφηκε από το σημείο αποτυπώνει τη στιγμή που τα μαχητικά σκίζουν τον ουρανό της Χαλκίδας, με τις εικόνες να θυμίζουν αεροπορική επίδειξη υψηλού επιπέδου και να προκαλούν δέος σε όσους το παρακολούθησαν από κοντά.
Δείτε το βίντεο με το εντυπωσιακό πέρασμα των αεροσκαφών στην παραλία Ροδιές της Χαλκίδας.
evima.gr

































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.