Μια ομάδα 40 αγνώστων μπήκαν στο χώρο του νέου συνδέσμου προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του.
Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Κόρινθο είχαν προγραμματίσει ψήσιμο στα γραφεία του Συνδέσμου τους όταν δέχτηκαν επίθεση από 40 περίπου άγνωστους. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι στο χώρο βρίσκονταν περίπου 15 φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης όταν έγινε η επίθεση που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο χώρο που φιλοξενεί τα γραφεία των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Όλα έγιναν πολύ γρήγορα περίπου στις 13:30 αφού όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που είδαν τα γεγονότα εκείνη την ώρα ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να ψήσουν με αφορμή τα εγκαίνια του Συνδέσμου τους. Τότε έφτασε μια ομάδα 40 αγνώστων -δεν έφεραν διακριτικά- και μπήκαν στο χώρο προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του.
Δεν υπάρχει ακόμη κάποια αναφορά για προσαγωγές ή συλλήψεις.
πηγή protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.