Λαμία: Εξοικονομούν πόρους από τα σχολεία για να κάνουν πανηγύρια/Οργισμένη ανάρτηση της Ένωσης Γονέων για τα σχολεία Ειδικής Αγωγής

LamiaNow News
2 Min Read

Οργισμένη ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στον Δήμο Λαμίας για την κατάσταση που επικρατεί στα Ειδικά Σχολεία. “Δεν πρόκειται για τάξεις αλλά για αποθήκες παιδιών” τονίζουν χαρακτηριστικά κατηγορώντας ευθέως τον Δήμαρχο Λαμιέων, την Αντιδήμαρχο Παιδείας και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Π.

Η ανάρτηση του Συλλόγου

“Ο Αγώνας Συνεχίζεται!!!
Η Τοπική αλλά και Περιφερική Αυτοδιοίκηση κωφεύει για την Τύχη των Σχολείων της Ειδικής Αγωγής Στη Λαμία. Σχολεία που έχουν Υπεροτοπικό χαρακτήρα. 
Το Υπουργείο Παιδείας Εξέδωσε Αποφάσεις, με ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, όχι γιατί γνώριζε αλλά γιατί έτσι του είπαν να κάνει.
Η Τοπικοί Υπηρεσιακοί Εκπαιδευτικοί αλλά και Συνδικαλιστικοί Εκπαιδευτικοί Παράγοντες ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΖΥΓΟΥ!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ο Πρόεδρος της ΔΕΠ, εμμένουν, να δημιουργούν αποθήκες παιδιών και όχι Τάξεις και Σχολεία !!!


Στους διαδρόμους νήπια – έφηβοι και ενήλικες μαθητές και μαθήτριες στοιβάζονται και καλούνται να προσποιηθούν ότι βρίσκονται σε Σχολείο του 2018! «Απαγορεύονται οι απορίες, οι διευκρινήσεις, οι ανθρώπινες στιγμές»!
Οι υπηρετούντες στο Χώρο; Με το κεφάλι στη λαιμητόμο!!!

Οι αρμόδιοι επικαλούνται τον νόμο και γραφειοκρατικές διαδικασίες για να κρύψουν ότι σε βάρος των παιδιών μας θέλουν να εξοικονομήσουν πόρους για τα πανηγύρια τους. Για να κρύψουν ότι στο ζύγι και αυτής της Δημοτικής Αρχής, κυριαρχεί το κέρδος και όχι οι ανάγκες των παιδιών μας.

Προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρόνο και να μας εγκλωβίσουν στη λογική των μειωμένων απαιτήσεων!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Το Δ.Σ. Της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο Δήμο Λαμίας!!!

parentunionlamia.wordpress.com”

Share This Article
4 Comments
  • Άλλη μια ανούσια οργισμένη ανάρτηση από τη γνωστή γραφική πρόεδρο της Ένωσης, η οποία μαζί με τρεις κολλητούς της που δεν εκπροσωπούν κανένα, δημιούργησε τον εν λόγω φορέα, όχι για να λύσει προβλήματα, αλλά για να ικανοποιήσει τις ιδέες μεγαλείου που την κατατρύχουν, καθώς και για να εκτονώνει την επιθετικότητα και το μίσος που τρέφει για τους εκπαιδευτικούς αλλά και για οποιαδήποτε μορφή εξουσίας πλην της στρατιωτικής.

  • Ποια ένωση βρε παιδιά? 5 γραφικοι που δεν εκπροσώπους κανέναν και ιδεολογικά τοποθετημένο. ….δέστε τις αναρτήσεις τους. Απορώ γιατί οι σύλλογοι γονέων δεν τους ξεμπροστιαζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *