Σοβαρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε το παιδάκι στο Νοσοκομείο Τρικάλων κι απο ‘κει στη Λάρισα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής σε διασταύρωση μέσα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το αυτοκίνητο παρέσυρε το 8χρονο παιδί τραυματίζοντάς το. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου κι ενώ εξεταζόταν ακόμη έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.