Και ο Μικ Τζάγκερ φέτος ψήφισε Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο γερόλυκος της ροκ εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα της Τήνου για φαγητό και φυσικά δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητος…
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Μικ Τζαγκερ εμφανίστηκε σε ταβέρνα σε ορεινό χωριό του νησιού, μαζί με τον ανιψιό του μεγάλου Βρετανού ζωγράφου Λούσιαν Φρόιντ, την κατά 50 χρόνια νεότερή του σύντροφό του και την υπόλοιπη παρέα τους.
Φυσικά, ο γερόλυκος της ροκ δεν είναι τόσο εύκολο να περάσει απαρατήρητος. Στην ταβέρνα στην Τήνο τον αναγνώρισε μια παρέα Γάλλων που επίσης έτρωγαν την ίδια ώρα εκεί και άρχισαν να φωνάζουν από τη χαρά τους! Κάποιοι θαμώνες, μάλιστα, τον πλησίασαν για να ανταλλάξουν μια κουβέντα με τον ζωντανό θρύλο της ροκ, με τον Μικ Τζάγκερ να είναι εξαιρετικά ευγενής, προσιτός, άνετος, επικοινωνιακός και με διάθεση για χιούμορ!
Στη συνέχειεα, ο Τζάγκερ και οι φίλοι του, όλοι μαζί, έφυγαν με ένα τζιπ.
Ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του φημολογείται ότι διανυκτέρευσαν σε σπίτι που είχε νοικιάσει φίλος του μουσικός στην ευρύτερη περιοχή του Τριαντάρου
Χθες το μεσημέρι ο Τζάγκερ και η παρέα του αναχώρησαν με ιδιωτικό ταχύπλοο για την Αντίπαρο, όπου θα φιλοξενηθεί από Ελληνα επιχειρηματία του Λονδίνου που έχει νοικιάσει σπίτι στο νησί.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.