Περισσότεροι από 180 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στις ελληνικές θάλασσες από την αρχή του φετινού καλοκαιριού, σύμφωνα με στοιχεία από το Λιμενικό Σώμα.
Από την 1η Ιουνίου έχουν πεθάνει 142 Έλληνες και 40 άνθρωποι ξένης καταγωγής σε όλη την επικράτεια. Τέσσερα ακόμα θύματα είναι αγνώστων στοιχείων.
Πηγή: zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.