Πενήντα-μια από τις απανθρακωμένες σορούς που βρέθηκαν στις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Αττικής έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα από τους ιατροδικαστές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.
Τα αποτελέσματα για πέντε έως έξι ακόμα πρόσωπα βρίσκονται καθοδόν προς τα εργαστήρια, ενώ οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες εργάζονται ολημερίς προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο αναγνώρισης των απανθρακωμένων νεκρών.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μια μέθοδος ταυτοποίησης, όπως η γενετική, δεν αποφέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα, με συνέπεια οι εμπειρογνώμονες να καταφεύγουν σε άλλες οδούς, όπως τον έλεγχο των οδοντιατρικών στοιχείων.
Τουλάχιστον 88 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην τραγωδία, αν και ορισμένα από τα θύματα είχαν αναγνωριστεί στα νοσοκομεία και συνεπώς δεν χρειάστηκε ιατροδικαστική ταυτοποίηση.
Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου και της 55χρονης Ελένης Σαρίεβα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.