Η εταιρεία MGM Resorts, στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο από όπου άνοιξε πυρ ο δράστης του μακελειού στο Λας Βέγκας την περασμένη χρονιά, σκανδάλισε πολλούς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με την απόφασή της να υποβάλει αγωγή εναντίον 1.000 και πλέον θυμάτων της πιο πολύνεκρης επίθεσης ενόπλου στην πρόσφατη ιστορία της χώρας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.