Στις 14/07/2018, και ώρα 15:40, εξαφανίστηκαν από τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στην Καστοριά, Ξενοδοχείο «ΔΕΔΗΣ», ο Αχματζάι(επ.) Μοχεμπουλάχ (ον.),17 ετών και ο Αχμματζάι (επ.) Ρασίντ (ον.), 17 ετών, αφγανικής καταγωγής.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε απογευματινές ώρες της Δευτέρας.
Ο Αχματζάι Μοχεμπουλάχ έχει ύψος 1,75 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.
Ο Αχματζάι Ρασίντ έχει ύψος 1,75 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων των Αχματζάι Μοχεμπουλάχ και Αχματζάι Ρασίντ πραγματοποιείται κατόπιν της εισαγγελικής εντολής της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καστοριάς. Τα στοιχεία των Αχματζάι Μοχεμπουλάχ και Αχματζάι Ρασίντ προκύπτουν κατά δήλωση των ιδίων.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.