Πηγή: sdna.gr
Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου με άλμα στα 4,82 μέτρα, χάρις στο οποίο βελτίωσε την καλύτερη εφετινή επίδοσή της, αφήνοντας πίσω τις μέτριες εμφανίσεις στην αρχή της περιόδου.
Η Στεφανίδη ξεκίνησε με άλμα στα 4,62 μ., συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,72 μ., ενώ ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 4,82 μέτρα. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,88 μ., αλλά δεν τα κατάφερε.
Δεύτερη ήταν η Τζεν Σουρ, επίσης με 4,82 μ. αλλά περισσότερες προσπάθειες και τρίτη με την ίδια επίδοση η Αντζέλικα Σιντόροβα. Η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέλαβε την ένατη θέση με καλύτερη προσπάθεια στα 4,52 μέτρα. Η Κυριακοπούλου η οποία ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 4,42 μ. και 4,52 μ., δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τα 4,62 μέτρα.
Πηγή: sdna.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.