Ξεκάθαρη θέση για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε υποψίες του Ολυμπιακού για εμπλοκή της στην υπόθεση του Μανώλη Σιώπη πήρε η ΑΕΚ. Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να υποψιάζεται εμπλοκή της στην υπόθεση του Μανώλη Σιώπη τοποθετήθηκε η ΑΕΚ.
Από την πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει η παραμικρή βάση στα συγκεκριμένα σενάρια.
Τονίζεται λοιπόν ότι ουδέποτε η «Ένωση» ασχολήθηκε με τον Σιώπη και δεν έχει καμία σχέση με το φερόμενο αίτημα του παίκτη να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.