Γ. Σαββίδης: Ο Πέλκας δεν πωλείται, είναι παίκτης-κλειδί

lamianow
By lamianow Add a Comment
2 Min Read

Μία φωτογραφία ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει τις αποκαλύψεις ο Γιώργος Σαββίδης σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Πέλκα καθώς και του ΠΑΟΚ.

\Αφορμή για τον διάλογο του Γιώργου Σαββίδη με τους φίλους του ΠΑΟΚ στάθηκε μία φωτογραφία που πόσταρε στον λογιαριασμό του στο instagram o Δημήτρης Πέλκας. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός ανέβασε μία φωτογραφία με τη σύντροφό του, την οποία σχολίασε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Γύρισε πίσω, ξεκινάει η προετοιμασία», είπε αστειευόμενος προς αυτόν. Ενα σχόλιο που εντόπισαν αρκετοί ακόλουθοι του Πέλκα και στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν τις ερωτήσεις τους προς τον Γιώργο Σαββίδη. «Κρατήστε τον Πέλκα στον ΠΑΟΚ», είπε ένας εξ’ αυτών για να λάβει την αφοπλιστική του απάντηση. «Ο Πέλκας είναι παίκτης κλειδί, δεν είναι για πώληση», είπε ο υιός του Ιβάν Σαββίδη, ξεκαθαρίζοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο τις διαθέσεις του Δικεφάλου, σχετικά με τον ντόρο που έγινε το προηγούμενο διάστημα γύρω από το όνομα του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Η κουβέντα δεν έμεινε ωστόσο, μόνο στον Πέλκα, αλλά επεκτάθηκε και γύρω από τα προκριματικά του Champions League, αλλά και τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ. Σε ερώτηση σχετικά με τον Πόντους Βέρνμπλουμ και το αν ο Σουηδός έρθει στην ομάδα, ο Γιώργος Σαββίδης, απάντησε μόνο με ένα αινιγματικό χαμόγελο, ενώ σε άλλη ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ μπει στους ομίλους του Champions League, η απάντηση του Σαββίδη, ήταν η εξής: «Ελπίζουμε σε αυτό» για να συνεχίσει αστειευόμενος… «Για να συμβεί όμως πρώτα πρέπει να επιστρέψουν οι παίκτες μας από τη Μύκονο», κλείνοντας με αυτόν τον χιουμοριστικό τρόπο τον διάλογο που είχε τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και με φίλους της ομάδας.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *