Δεν έπεισαν το δικαστήριο οι ασυναρτησίες του δολοφόνου της αδικοχαμένης Θώμης / Του επιβλήθηκαν ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

lamianow
By lamianow Add a Comment
3 Min Read

Kανένα απολύτως ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, στον δολοφόνο της παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, καταδικάζοντας τον σε ισόβια!

Ο  δολοφόνος της Θώμης απολογούμενος για περίπου 2.30 ώρες ενώπιον των δικαστών είπε πως ήταν η ασπίδα του, η κρυφή του δύναμη, η νόηση του, πως είχαν περάσει… 10.000 χρόνια μαζί.

Στο πλαίσιο της απολογίας του είπε πως είναι αρχέγονη ψυχή, πως έχει έρθει ξανά στον πλανήτη ενώ προέρχεται από τον οίκο του Οδυσσέα. “Είναι αποστολή μου να σώσω την Ελλάδα και τους Έλληνες. Εγώ και 63 ακόμη άτομα είμαστε οι διαχειριστές της μεγάλης περιουσίας”. Το αποκορύφωμα ήταν όταν απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε: «…πρέπει να ενωθούμε όλοι, το καταλαβαίνετε η τζάμπα μιλάω;»

Όπως τόνισε στο δικαστήριο ο δολοφόνος της άτυχης Θώμης, το μοιραίο βράδυ επέστρεψε από την Αθήνα και αφού ήταν κουρασμένος την πήρε τηλέφωνο ζητώντας της βοήθεια για τα προβλήματα που είχε σε σχέση με τον φορέα ώστε να αντιμετωπίσει τους προδότες. Εκείνη του είπε να περάσει από το σπίτι της. Σύμφωνα με τον δράστη όταν πήγε στο σπίτι στη Λαμία, συζήτησαν, ήπιαν κρασί και κάπνισαν.th copy copy

Η Θώμη του είπε πως πλέον είναι καθαιρεμένος πρόεδρος του φορέα του Αρτέμη Σώρρα στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα και πως με τα στοιχεία που βγαίνουν δεν ήξερε αν αυτός είναι ο προδότης. Μάλιστα του ζήτησε να χωρίσουν.Αποτέλεσμα εικόνας για θώμη κουμπούρα lamianow

«Αυτά δεν ήταν λόγια της Θώμης ήταν παρέμβαση των δαιμόνων» τόνισε στο δικαστήριο ο δολοφόνος συνεχίζοντας: “Τρελάθηκα, λέω δεν γίνεται και της έριξα χαστούκι. Όταν πήγα να της ζητήσω συγνώμη με κλώτσησε στο στήθος, τότε το δωμάτιο άλλαξε άκουγα φωνές, πρέπει να σκοτώσεις τον δράκο, ο δράκος μεγάλωνε ήθελε να μου πάρει την ψυχή. Η Θώμη είχε φύγει, μου έλεγε χτυπά τους, μόνο έτσι θα καθαρίσουμε. Όταν έφυγα από τη Λαμία, η Θώμη μου μιλούσε, με καθοδηγούσε αλλιώς θα είχα σκοτωθεί”.

Στον επίλογο του συμπλήρωσε: «Μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ ότι έχω κάνει. Αν είναι έτσι όπως μου λένε οι αστυνομικοί, είναι πολύ βαρύ. Σκότωσα τον άνθρωπο μου. Θα προτιμούσα και να με εκτελέσετε ακόμη αν θέλετε».

Υπενθυμίζουμε πως ο στυγνός δολοφόνος κατακρεούργησε την Θώμη Κουμπούρα μέσα στο σπίτι της στη Λαμία τον Δεκέμβριο του 2016 με 18 μαχαιριές.

Αποτέλεσμα εικόνας για θώμη κουμπούρα lamianow

Για δικαίωση έκανε λόγο στο φινάλε του δικαστηρίου η οικογένεια της άτυχης Θώμης. Άλλωστε από την αρχή της ακροαματικής διαδικασίας ζητούσε την μεγαλύτερη ποινή για τον δολοφόνο της και του επιβλήθηκε. Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά…

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *