Ρόδος: Διάσωση 16 μεταναστών και σύλληψη του διακινητή τους

Στον εντοπισμό και την διάσωση 16 αλλοδαπών και στη σύλληψη του 26χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, πρωινές ώρες της Κυριακής, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

-Advertisement-
fitcare

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου για την ύπαρξη θαλαμηγού σκάφους σε βραχονησίδα στην παραλιακή περιοχή Αγίας Μαρίνας Ρόδου.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό όχημα και δύο σκάφη του Λιμενικού όπου εντόπισαν και περισυνέλεξαν με τη συνδρομή του σκάφους «ΘΕΟΔΩΡΑ» τους ανωτέρω και τους μετέφεραν με ασφάλεια στο λιμένα Μανδρακίου Ρόδου.

Η θαλαμηγός μεταφέρθηκε συνοδεία του περιπολικού σκάφους στο Νέο Καρνάγιο Ρόδου όπου κατασχέθηκε, ενώ κατόπιν συντονισμένων ενεργειών στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος αλλοδαπός διακινητής .

-Advertisement-
KATSIAVOS

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Πηγή: zougla.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *