Εύβοια: Μυρωδιά καμένου και κάπνα έφεραν αναστάτωση

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Αποπνικτική ήταν χθες η ατμόσφαιρα στην περιοχή της Κύμης, καθώς οι δυνατοί βοριάδες έφεραν τη μυρωδιά καμένου σε όλη την περιοχή, ενώ ο ουρανός είχε σκεπαστεί από ένα τεράστιο σύννεφο καπνού.

Η Εύβοια καίγεται δυστυχώς κάθε καλοκαίρι, και είναι λογικό οι κάτοικοι με το παραμικρό να τρομάζουν, νομίζοντας ότι έχει ξεσπάσει πάλι πυρκαγιά.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, είχε κάπνα στην κεντρική Εύβοια και συγκεκριμένα σε Κύμη, Αλιβέρι και γύρω περιοχές.

Έντρομοι οι κάτοικοι καλούσαν τη Πυροσβεστική

Το απόγευμα του δεκαπενταύγουστου, σύννεφα φωτιάς εμφανίστηκαν πάνω από τα χωριά Πλατάνα, Στόμιο και Οξύλιθο.

Έντρομοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες αναζητούσαν τι έχει συμβεί και αν υπάρχει εστία φωτιάς.

Εν τέλει πληροφορήθηκαν από πυροσβέστες ότι το πιθανότερο είναι πως ο καπνός προέρχεται από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην Τουρκία, με τις ριπές του αέρα να φέρνουν κάπνα και μυρωδιά καμένου.

Παρέμβαση αντιδημάρχου Κύμης

Πολλά ήταν τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε χθες η Πυροσβεστική για το αν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Για το θέμα παρενέβη και ο αντιδήμαρχος Κύμης Αργύρης Πάφρας ο οποίος τόνισε ότι σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή.

evima.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *