Τσίπρας-Μπακογιάννης/Θα τα πουν στους Κορυσχάδες;

LamiaNow News
1 Min Read

Πολύ πιθανόν να συναντηθούν την Κυριακή 20 Μάη στους Κορυσχάδες, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών θα γίνει στο φόντο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου των 74 χρόνων από την σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου της Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης (ΠΕΕΑ). Οι  εκδηλώσεις για τη γνωστή και ως «Κυβέρνηση του Βουνού» – που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του ΕΑΜ αλλά στους κόλπους της δεν συμμετείχαν μόνο Αριστεροί – διοργανώνονται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Κ. Μπακογιάννης θα είναι ο οικοδεσπότης.

Ο κ. Μπακογιάννης έχει ταχθεί πολλές φορές υπέρ της «εθνικής ενότητας» και πρόσφατα εξάλλου εξύμνησε και γνωστό καπετάνιο του ΕΛΑΣ που έφυγε από τη Ζωή.

Από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας, όπως πληροφορούμαστε από κυβερνητικές πηγές, θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να παραστεί στις εκδηλώσεις παρά το «φορτωμένο» πρόγραμμα του.

Η συνάντηση των δύο πολιτικών σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, εφόσον προκύψει, είναι δεδομένο ότι θα βγάλει και κάποια είδηση, αφού όσων γνωστόν οι δύο τους παρότι σε διαφορετικά πολιτικά στρατόπεδα, διατηρούν άριστες σχέσεις.

 

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *