Με περισσή χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή και τη βράβευση ενός ακόμα έργου μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου σε πανελλήνιας εμβέλειας διαγωνισμό.
Συγκεκριμένα, ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου, Νίκας Επαμεινώνδας, απέσπασε το Β΄ Βραβείο Ζωγραφικής με θέμα τον «Μακάριο Γ΄» στον Β΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας) με την υποστήριξη του «Σπιτιού της Κύπρου». Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Οι ήρωες στους αγώνες του Ελληνισμού για ελευθερία, πηγή έμπνευσης των νέων στην Ελλάδα και την Κύπρο».
Ο διαγωνισμός τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Ελλάδας. Υπεύθυνη καθηγήτρια του Σχολείου μας ήταν η κ. Βαμβακά Αλεξάνδρα, φιλόλογος.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στο μαθητή Νίκα Επαμεινώνδα για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και να του ευχηθούμε -όπως και σε όλους τους μαθητές του Σχολείου μας- καλή πρόοδο, πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων και ονείρων του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.