«Τρέλα» από τους οπαδούς της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο.
Το σερί επιτυχιών της Ένωσης σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και όχι μόνο, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, που, πλέον, περιμένουν πώς και πώς τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Έτσι, το πρωί της Τρίτης δημιούργησαν ουρές έξω από τα εκδοτήρια ώστε να κλείσουν θέση για την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/05, 20:30), καθώς μέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.
Μάλιστα, ο πρώτος εμφανίστηκε στα εκδοτήρια που βρίσκονται κοντά στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ από το βράδυ της Δευτέρας (περίπου στις 21:00), έχοντας μαζί του και sleeping bag. Κάποιοι άλλοι επιστράτευσαν καρεκλάκια παραλίας και άλλοι… τάβλι.
Πηγή: sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.