Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα όταν μαγειρεύουμε είναι τα υπολείμματα από λάδι που μένουν σε διάφορα μαγειρικά σκεύη και σε τάπερ.
Πολλοί περνάνε αρκετές ώρες με ζεστό νερό και σαπούνι μέχρι να φύγει και η παραμικρή αίσθηση λαδιού που μπορεί να έχει μείνει. Υπάρχει ωστόσο μια πολύ απλή και δοκιμασμένη λύση. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι λίγη ποσότητα ρυζιού.
Βάλτε λίγο ρύζι στην λαδωμένη επιφάνεια και αφήστε το εκεί για να απορροφήσει τη μεγαλύτερη ποσότητα του λαδιού. Αφήστε το ρύζι στην επιφάνεια για 10 περίπου λεπτά και έπειτα αφαιρέστε το. Συνεχίστε πλένοντας το ταψί, το τηγάνι ή το τάπερ σας με ζεστό νερό και μπόλικη σαπουνάδα.
πηγη-newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.