Την ώρα που μία γυναίκα άφηνε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Ηρακλείου οι κλέφτες «άδειαζαν» το σπίτι της.
Αυτό το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του νομού σοκάροντας όλη την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Δυστυχώς ο οργανισμός της δεν άντεξε και το μεσημέρι εκείνης της ημέρας άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους της.
Είχαν κάνει το σπίτι «φύλλο και φτερό»
Μετά την είδηση του θανάτου της οι συγγενείς της ηλικιωμένης πήγαν στο σπίτι της προκειμένου να προετοιμάσουν τα της κηδείας.
Άνοιξαν την πόρτα και είδαν το απόλυτο… χάος! Παντού πεταμένα ρούχα, αναποδογυρισμένα έπιπλα, άδεια ντουλάπια και συρτάρια.
Η εξήγηση ήταν απλή: Άγνωστοι είχαν «μπουκάρει» στο σπίτι και είχαν κλέψει ό,τι πολύτιμο βρήκαν μπροστά τους.
Εξαιτίας αυτής της κατάστασης η σορός της άτυχης ηλικιωμένης μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στο νεκροταφείο χωρίς να μπορούν οι συγγενείς της να κάνουν μία στάση στο σπίτι της ώστε να την αποχαιρετήσουν.
Πηγή

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.