Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι από προχθές βράδυ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δέχεται πιέσεις από παντού και η ΕΠΟ με χαρακτηριστική καθυστέρηση πήρε θέση για τα γεγονότα της Κυριακής, με μία τυπική τοποθέτηση που δεν έκανε κανέναν σοφότερο.
Σύμφωνα με τη Live Sport, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έχει σκεφτεί, πιθανώς και εκφράσει την πρόθεση, να παραιτηθεί από τη θέση του. Δεν το έχει πράξει ακόμη, ωστόσο, και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα το κάνει θεωρώντας πως έγινε ένας μεγάλος αγώνας για να υπάρξει αλλαγή στην κεφαλή της ομοσπονδίας και μια αποχώρησή του θα αποτελούσε πισωγύρισμα σε προηγούμενες καταστάσεις.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.