«Διακόπτουμε τη ροή του προγράμματος μας καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon δέχθηκε αυτή την ώρα δύο τηλεφωνήματα από αγνώστους με απειλή βόμβας έξω από το πλατό της εκπομπής Αποκαλυπτικά. Έχει ενημερωθεί η ελληνική αστυνομία. Εμείς θέλουμε να σας πούμε ότι συνεχίζουμε κανονικά τη ροή τους προγράμματος μας και θα αναμένουμε τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό, ή για το εάν πρόκειται για πλάκα ή περί απειλών.
Η τηλεοπτική εκπομπή Αποκαλυπτικά, το τονίζουμε για ακόμα μια φορά γιατί έχει συμβεί και στο παρελθόν, δεν απειλείται, δεν τρομοκρατείται. Η ελευθερία της δημοσιογραφικής παρουσίασης και δεοντολογίας των θεμάτων είναι αυτή η οποία δίνει το δικαίωμα βάσει της δημοκρατίας και του Συντάγματος για την ελεύθερη άποψη και γνώμη των δημοσιογράφων», ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζοντας να προβάλει τα θέματα της εκπομπής.
«Όποιοι προσπαθούν να προκαλέσουν ζημιά, δεν θα γίνει γιατί όλο αυτό είναι μια τρομοκρατία. Δεν μπορεί να απειλείται μια εκπομπή, δεν μπορεί να απειλείται ένας σταθμός από το να κάνει τη δουλειά του και να έχει την επικοινωνία του με τον κόσμο. Αυτά δεν περνάνε, δεν τα πιστέψουμε και η δουλειά θα συνεχίσει να γίνεται χωρίς να εγκαταλείψει κανένας μας το πόστο του» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Τσόλκα.
πηγή zappit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.