Νάξος: Ιδιοκτήτης καφετέριας έβαλε… «χέρι» σε εργαζόμενη!

LamiaNow News
By LamiaNow News Add a Comment
1 Min Read

Η κοπέλα έφυγε από το κατάστημα και, παρά τις δηλώσεις μεταμέλειας του αφεντικού της, τον κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού

Ως σερβιτόρα είχε προσλάβει μια νεαρή κοπέλα στην καφετέρια που διατηρεί στη Χώρα της Νάξου ένας 62χρονος επιχειρηματίας, φαντάστηκε όμως ότι εκτός από την δουλειά της θα μπορούσε να του προσφέρει και τα… θέλγητρά της! Μάλιστα, άπλωσε μόνος του το χέρι του για να τα πάρει!

Η 19χρονη κοπέλα που εργαζόταν στην επιχείρηση έγινε έξω φρενών όταν ένιωσε στα ευαίσθητα σημεία της τα χέρια του εργοδότη της και δεν σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο ότι θα έχανε τα έσοδά της. Έφυγε αμέσως από το κατάστημα και, παρά τα… παρακάλια και τις συγγνώμες του «θερμόαιμου» ιδιοκτήτη, πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.
Εκεί, κατήγγειλε τον -πρώην, πλέον- εργοδότη της ότι έκανε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της κι έτσι ο 62χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, η οποία του απήγγειλε κατηγορία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της υπαλλήλου του.

πηγή protothema

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *