Τα περιστατικά με λύκους είναι συνεχή σε όλη την Κεντρική Ελλάδα την φετινή σεζόν. Τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε στην περιοχή του Ελικώνα και συγκεκριμένα ανάμεσα στις περιοχές Ευαγγελίστρια και Κορώνεια στην Βοιωτία.
Πιο συγκεκριμένα στις αρχές της εβδομάδας, καταγγέλθηκε από κυνηγό νέο κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλο ενώ την περασμένη είχε καταγραφεί επίθεση σε κοπάδι προβάτων και πάλι στην περιοχή της Βοιωτίας.
Οι κυνηγοί και οι κτηνοτρόφοι στη Βοιωτία αλλά και στις περιοχές της Φθιώτιδας καταγγέλλουν ότι λύκοι κάνουν επιθέσεις σε ζώα και σκυλιά και πως δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό για να προστατευθούν. Μάλιστα έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές χωρίς βέβαια ακόμη να έχουν εισακουστεί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.