Θεσσαλονίκη: Απίστευτη ουρά στα εμβόλια χωρίς ραντεβού

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η συμμετοχή των πολιτών στην δράση για εμβόλιο χωρίς ραντεβού που πραγματοποιεί η 3η ΥΠΕ, στην πλατεία Αριστοτέλους

Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν πολύ πριν τις 9:00 το πρωί που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί περιμένοντας να κάνουν είτε την πρώτη δόση, είτε τη συμπληρωματική το εμβόλιο της pfizer.

the2

Η κινητή μονάδα εμβολιασμού θα βρίσκεται στο σημείο μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι και οι πολίτες που προσέρχονται εάν έχουν κλείσει κάποιο ραντεβού σε εμβολιαστικό κέντρο θα πρέπει πρώτα να το ακυρώσουν, πριν κάνουν το εμβόλιο εδώ.

the3

Το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για εμβόλια το τελευταίο διάστημα, επιβεβαίωσε ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Παναγιώτης Μπογιατζιδης, διοικητής 3ης ΥΠΕ

Όπως είπε στο GRTimes, το πρόγραμμα εμβολιασμού ενισχύεται σε όλη την επικράτεια σε όλες τις δομές προκειμένου να καλύψει το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών οι οποίοι καταλαβαίνουν πως το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό.

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *