«Οι πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν» – Στην Ακαδημίας η Λαϊκή Ενότητα

LamiaNow News
2 Min Read

Διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο που αρχίζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς – Λαφαζάνης: «Έχει διαμορφωθεί μία χούντα στην Ελλάδα, είναι η χούντα των πλειστηριασμών σε αυτή τη χούντα συμμετέχουν ενεργά και δραστήρια ο Τσίπρας, ο Κοντονής, ο Τόσκας, ο Ρούσκας και οι τραπεζίτες…»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Λαϊκή Ενότητα επί της οδού Ακαδημίας 31 Αθήνα, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο πουαρχίζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Στην είσοδο του συμβολαιογραφικού γραφείου υπάρχουν δύο διμοιρίες με άντρες των Υ.ΜΕ.Τ ενώ οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.

 Να σημειωθεί πως στα συμβολαιογραφικά γραφεία των Ε. και Ζ. Σιμοπούλου είναι προγραμματισμένοι σήμερα να διενεργηθούν δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Ο ένας αφορά σε μία κατοικία στην Κηφισιά για χρέη ύψους 1.500.000 εκατ. ευρώ σε τράπεζα και ο άλλος έξι θέσεις parking στην περιοχής του Ψυχικού για χρέη ύψους 600.000 ευρώ.
Οπως αναφέρει η ΛΑΕ σε σχετική ανακοίνωσή της: «Ο στόχος της διαμαρτυρίας μας δεν αφορά τον πλειστηριασμό αυτού καθ’ εαυτού του  συγκεκριμένο ακινήτου.

Η κινητοποίηση μας στρέφεται ενάντια στους αντιδημοκρατικούς και αδιαφανείς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που με πραξικοπηματικές μεθόδους εγκαινιάζει η κυβέρνηση Τσίπρα και η μνημονιακή τάξη πραγμάτων με όργανο τον Ρούσκα και τα »κοράκια» που αντιπροσωπεύει». 

Τέλος σε δηλώσεις του ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε πως: «Έχει διαμορφωθεί μία χούντα στην Ελλάδα, είναι η χούντα των πλειστηριασμών σε αυτή την χούντα συμμετέχουν ενεργά και δραστήρια ο Τσίπρας, ο Κοντονής, ο Τόσκας, ο Ρούσκας και οι τραπεζίτες. Πρόκειται για ένα βρώμικο σχέδιο για να υφαρπάξουν λαϊκές περιουσίες». 

Δείτε φωτογραφίες

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
πηγή protothema

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *