Σε δίκη για τα διόδια σήμερα ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κυριακάκης

LamiaNow News
2 Min Read

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου σήμερα ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης με συγκατηγορούμενη την Χριστίνα Κολιοφούτη. 

Πρόκειται για μία από τις ουκ ολίγες διώξεις που έχουν γίνει για τις κινητοποιήσεις στα διόδια. Η μήνυση κατατέθηκε από τη ΝΕΑ ΟΔΟ ΑΕ ενώ την υπεράσπιση των κατηγορουμένων έχει αναλάβει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δικαζόμαστε γιατί διαλέξαμε το δρόμο του αγώνα διεκδικώντας το δικαίωμα όλων για ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση στους δρόμους της ίδιας μας της χώρας δηλώνει ο Βασίλης Κυριακάκης.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

“Αύριο, Πέμπτη 23 Νοέμβρη στις 9πμ στο δικαστήριο της Λαμίας δικαζόμαστε γιατί διεκδικήσαμε και διεκδικούμε το δικαίωμα όλων στην ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση στους δρόμους της ίδιας μας της χώρας… δρόμους που ενώ κατασκευάστηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού, παραδόθηκαν προς εκμετάλλευση σε μεγάλους ιδιωτικούς ομίλους.
Δικαζόμαστε γιατί διεκδικήσαμε και διεκδικούμε την άρση του αποκλεισμού εκατομμυρίων ανθρώπων από την ελεύθερη και ασφαλή πρόσβαση στο ίδιο το χωριό τους, στην πόλη τους, στον τόπο κατοικίας και εργασίας τους.
Δικαζόμαστε γιατί διαλέξαμε εδώ και χρόνια τον δρόμο του αγώνα, της αντίστασης, της ανυπακοής… τον δρόμο του αγώνα για την απελευθέρωση του λαού και της χώρας μας από τα δεσμά του μνημονιακού καθεστώτος και του νεοφιλελευθερισμού… αγώνα που θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη.”

Share This Article
1 Comment
  • Η κα Κολιοφούτη υπήρξε μέλος της Γραμματείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και της Γραμματείας Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών μέχρι τον Αύγουστο όπου και παραιτήθηκε και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *