“Κατέβασε” νερό ο Ξηριάς-Έκλεισε ο δρόμος για Ροδίτσα-Μεγάλη Βρύση! (εικόνες)

Lamianow.gr
2 Min Read

Η κακοκαιρία ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει “δυνατά” την περιοχή μας, παρά τις έντονες κατά τόπους βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών. Σύμφωνα με τον εντεταλμένο περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα πολιτικής προστασίας κ. Καρακάντζα δεν εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα για την ώρα στο Νομό μας αλλά και ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Το μοναδικό ζήτημα που έχουν ως επι το πλείστον να αντιμετωπισουν για την ώρα οι οδηγοί και οι πολίτες που κατευθύνονται στις περιοχές της Ροδίτσας και της Μεγάλης Βρύσης είναι ο Ξηριάς, ο οποίος… κατέβασε νερό μετά την έντονη βροχόπτωση.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Να σημειώσουμε πως διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων προς τη Ροδίτσα και την Μεγάλη Βρύση την ώρα που οι αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Λαμίας τοποθέτησαν κώνους απαγορεύοντας την διέλευση των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

TO EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ 

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ που εκδόθηκε σήμερα 15/11 , από την Τετάρτη 15-11-2017 μέχρι και την Κυριακή 19/11/2017 πρόκειται να εκδηλωθούν  ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις

Η Π.Ε. Φθιώτιδας για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων αναγκών και συνέπειες από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων θέτει σε υψηλή ετοιμότητα το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτει και καλεί τους αγρότες , κτηνοτρόφους , μελισσοκόμους , αλιείς , εκδρομείς ,οδηγούς, πολίτες που εκτελούν υπαίθριες εργασίες κλπ. να προβούν στα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Π.Π. που επισυνάπτονται.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *