Στην Ασφάλεια Καβάλας κρατείται 22χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς, με την κατηγορία ότι μετέφερε με ΙΧ αυτοκίνητο δέκα άτομα από το Πακιστάν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δέκα επιβαίνοντες, ενώ ο νεαρός τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού τον οποίο επιχείρησε να αφοπλίσει.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 22χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγει.
Στον οδικό κόμβο Σίλα, έξω από την πόλη της Καβάλας, το όχημα ανατράπηκε και ο οδηγός επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς, με πρόθεση να τον αφοπλίσει.
Ένας άλλος αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να τον εκφοβίσει, ωστόσο εκείνος συνέχισε να χτυπά τον αστυνομικό. Έτσι αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει, ώστε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να τραυματιστεί στη γλουτιαία περιοχή και στο χέρι. Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, ο συλληφθείς διακινητής και οι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα.
Πηγή: Thetoc.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.