Στην εκπομπή “Σέντρα και Γκολ” στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9, με τον Παναγιώτη Κατσώνη, μίλησαν το πρωί της Παρασκευής ενόψει της πρεμιέρας στην Α’ Φθιώτιδας Δημήτρης Πούλος και Δημήτρης Γιαννουδάκης.
Οι προπονητές της Αταλάντης και του Καλαποδίου αναφέρθηκαν συν τις άλλοις και στην μονομαχία των ομάδων τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Συμφώνησαν επίσης ότι 4 ομάδες θα έχουν πρωταγωνιστικό στόχο στο νέο πρωτάθλημα τονίζοντας επίσης ότι οι ομάδες τους θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.